Miert mondja sok idiota, hogy angliaba kijonni szerencset probalni eleg 300 e Ft?
Miről beszélsz te????Minek fél milla????Hogy jön ide a N.I.szám meg a bankszámla?? Hiszek ezek ingyenesek..
A N.I.számnál időpontot kérsz,majd bemész és INGYEN elbeszélgetsz az ügyintézővel.Majd INGYEN elpostázzák neked.A bankszámlaszám nyitás is teljesen ingyenes.Természetesen a bank felajánl egy csomó lehetőséget amiért havonta fizetni kell,de meg kell köszöni az infót,és el kell utasítani őket.Elég egy sima Visa kártya ami ingyenes.
A deposit sem kerül fél millába.Ha szobát bérel valaki akkor egy jó szobát akár heti 70 fontért már tud bérelni.2 hét deposittal ez 210 font.Hozzá rakod a 10 font SIM kártyát,és 1 havi kaja mondjuk 1 főre ha nagyon akarok kerekíteni,akkor havi 150 font (mi hárman élünk itt,és mi költünk havonta ennyi pénzt,szóval elég nagy összeget mondtam 1 emberre)Ez így eddig 370 font.Ha felkerekítem 500 fontra akkor még + pénze is van bármire..
A mai árfolyam szerint 500.00 GB =176,592.94 HUF..Kerekítem 180 ezer forintra,és ez bőven elég kell hogy legyen..
ma 16:28
akkor az a srác egy lúzer volt..Én 100.000 forinttal jöttem ki,és 2 héttel később már dolgoztam is.
Spanyolországban NIE szám van, ott igazolni kellett a lakhelyet hozzá, amit egy magyar igazolt.
Szerintem ez a külföldön próbálkozom egyet lakás és ismerős nélkül egy barom.ság.
A gyümölcsszedés más csak.
- Hogy nyissak bankszamlat, mikor ahhoz igazolnom kell a lakhelyemet,
- Egyik nap kijössz Angliába 1 éjszakát alszol egy hostelben vagy barátoknál,ismerősöknél vagy rendes magyaroknál akik adnak ilyen segítséget.Másnap elmész pár ügynökséghez ahol keresel egy neked megfelelő szobát.Kifizeted a 2 hét depositot + 1 hét lakbért és már van is szállásod.
- az igazolas meg pl egy szamla?
Vannak ügynökségek akik nem kérnek semmi számlát.Elég ha van pénzed....
-Mivel az első a szállás,a N.I. szám igénylése már nem okozhat gondot
- Munkat ni szam nelkul meg nem adnak.
De adnak ideiglenes számot,és igazolást,hogy folyamatban van a kérelmed,és azzal már lehet melót találni.Így akár az első naptól lehet menni dolgozni,amikor 30 nap múlva kijön a N.I. szám,csak utólag beviszed és kész.
-Ni interjura megint varni kell 1 hetet...
- nem kell várni 1 hetet.Én Másnap már mentem is interjúra.
az agencyk min. 6 honapra adnak ki lakasokat, 1 honap deposittal,
- Először nem lakást kell bérelni hanem szobát.Ezért is mondjuk mindig hogy ha családostul jön ki az ember akkor előbb csak az egyik családfő jöjjön ki,és pár hónap után jöjjön a másik.Lakásbérlés teljesen más tészta.Oda elvárnak munkahelyet,rendszeres fizetési átutalást.Lakást bérelni sokkal bonyolultabb.(tudom mert mi is lakást bérelünk,és végig jártuk az egészet.
- ha tobben laktok egy helyen, akkor h szerzel bizonyitekot h ott lax?
Úgy hogy az ügynökség ad írásos papírt róla.(ingyen)
ma 17:27 vagyok
Csak megjegyzem,hogy mi adtunk i ideiglenesen szobát magyaroknak.Amikor kijött egy magyar,másnap már ment is a bankba.Ott elég volt csak a címet bemondania,hogy ott a szállása.Semmi papírt,semmi számlát nem kértek tőle.Tudomásul vették hogy az a lakcíme és kész..Még ma is kapunk egy csomó külföldi névvel ellátott banki leveleket pedig már lassan 5 éve élünk ugyanabban a házban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!