Szerintetek mit vigyek magammal (ruhák, stb. ) Angliába, ősszel?
13 éves vagyok, október-novemberben anyukámmal Angliába utazunk, meglátogatni a 34 éves bátyámat, és menyasszonyát.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen ruhákat vigyek, szerintetek? A válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Semmit, majd kinn veszel sok sok ruhát, Még utazótáskát sem érdemes, mert olcsón vannak kinn.
Primarkba menj, néhány fontért csodás darabokat kapsz és ez komoly.
Barátnőm volt karácsonykor Angliában, úgy ment ki, hogy vitt egy kis táskányi cuccot magával a többit kinn megvette.
Amúgy mivel ott mindig hűvös, esős idő van, aszerint érdemes ruhát vinni.
Ja, Angliában tényleg érdemes ruhát venni, nagyon olcsóak :)
Am. esőkabátot feltétlen vigyél, meg pár melegebb pulcsit, mivel odakinn elég sokat esik :D
Én múlt nyáron voltam Angliában mindenki nagy vastag cuccokat vitt magával mert azt mondták állandóan esni fog erre meg ezerrel sütött a nap..
hát szerintem is vigyél eső kabátot vagy esernyőt.. meleg pulcsikat.. meg amiket itthon is hordasz ősszel meg télen.
Én még a csizmát is ajánlom.. :))
Legyetek szívesek még tippeket adni! Tudom, hogy még messze van a NAGY ÚT, de legalább gondolatban szeretném összegyűjteni a kellékeket!
Előre is köszönöm, és várom a válaszokat!
Ha valaki újraolvasná, visszaolvasná....
Végülis nem mentünk el Angliába, sajnos...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!