Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy működik más családoknál,...

Hogy működik más családoknál, mi anya, mi apa "szerepe"?

Figyelt kérdés

Kislányom 5 hónapos. Nem tudok nála "bevágódni", nem vagyok elég vicces. Csak az apa :) Vele szokott hatalmasakat nevetgélni, játszani, annyira jókat mókáznak együtt. Persze érzem, hogy rám is nagy szüksége van, mert hát tőlem jön a kajcsi, imád hozzám bújni, ha nyűgös és rossz kedve van, akkor csak az anya :) Napközben ketten vagyunk itthon, nagyon jól elvagyunk, sétálunk, és jókat mosolyog, jókedvű....de velem nem kacag, nevetgél...... Persze én elégedett vagyok az "én szerepemmel" de hiába próbálkozom a viccelődéssel, inkább csak bohóckodás lesz belőle :)

Nálatok is így van?

2010. máj. 30. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk én vagyok a személyzet ,apa a mókamester...
2010. máj. 30. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
sokáig nálunk is én "csak" személyzet voltam, de most már néha sikerül megnevettetnem. 14 hónapos kislány
2010. máj. 30. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! A mi lányunk is 5 hónapos lesz, kicsit magunkra ismertem a Ti történetetekben. Nálunk Apa koradélután megy el és éjjelig dolgozik, szóval délelött ha van ereje, játszik vele és persze az sokkal jobb. Szerintem azért, mert az különleges, mert rövidebb ideig tart, nem kínozza orrszívással, pelenkázással, fözelékkel. Az csak és kizárólag a játék, és szerintem ezt nagyon jól tudják a picik. De én nem bánom, addig takaríthatok, fözhetek, vasalhatok, stb. Ez az apa szerepe, a játék, nekem meg marad a "piszkosmunka".
2010. máj. 30. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk is így kezdődőtt, hogy papival volt a nagy móka, főleg fürdéskor, de mivel most sokat van távol a férjem, már csak velem van el a kisfiam, velem mókázik, most én tanítom a papinak, mi az amit szeret. Majd kialakul :)
2010. máj. 30. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez volt, de ha próbálkozol alakulni fog:)

a lányom nagyon szereti, ha valamivel okosan finiman megkocogtatom a feját, aztán az enyémet és kidőlök, azon hatalmasakat kacag. meg a taérágcsálást imádja:D most 1 éves:)

2010. máj. 30. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:
talpacskarágcsálás (utolsó voltam)
2010. máj. 30. 21:54
 7/7 A kérdező kommentje:

:) Köszi

Tudom, mik azok a hangok, "pofák" amik tetszenek neki és hogy hol csikis. De ha én csinálom, akkor inkább csak csodálkozva néz, hogy "anya, te normális vagy?????"

Sebaj :)

Mindenkinek kitartást az ismételten megérkezett SZ@R időhöz :(

2010. máj. 31. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!