Hogy működik más családoknál, mi anya, mi apa "szerepe"?
Kislányom 5 hónapos. Nem tudok nála "bevágódni", nem vagyok elég vicces. Csak az apa :) Vele szokott hatalmasakat nevetgélni, játszani, annyira jókat mókáznak együtt. Persze érzem, hogy rám is nagy szüksége van, mert hát tőlem jön a kajcsi, imád hozzám bújni, ha nyűgös és rossz kedve van, akkor csak az anya :) Napközben ketten vagyunk itthon, nagyon jól elvagyunk, sétálunk, és jókat mosolyog, jókedvű....de velem nem kacag, nevetgél...... Persze én elégedett vagyok az "én szerepemmel" de hiába próbálkozom a viccelődéssel, inkább csak bohóckodás lesz belőle :)
Nálatok is így van?
Nálunk ugyanez volt, de ha próbálkozol alakulni fog:)
a lányom nagyon szereti, ha valamivel okosan finiman megkocogtatom a feját, aztán az enyémet és kidőlök, azon hatalmasakat kacag. meg a taérágcsálást imádja:D most 1 éves:)
:) Köszi
Tudom, mik azok a hangok, "pofák" amik tetszenek neki és hogy hol csikis. De ha én csinálom, akkor inkább csak csodálkozva néz, hogy "anya, te normális vagy?????"
Sebaj :)
Mindenkinek kitartást az ismételten megérkezett SZ@R időhöz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!