Etetés időre? Ki hallott ennél nagyobb baromságot?
Már vagy 15-20 éve mondják a pszichológusok, hogy helytelen volt a korábbi gyakorlat, amely szerint szigorú napirendje volt a babáknak: 3-4 óránként etették a gyereket az anyukák, inkább ordítva hagyták az éhes gyereket, "mert még nincs itt az ideje", ill. még az alvásból is felébresztették a babákat és tömték mert "itt az ideje".
Sajnálatttal látom ezen a fórumon is, hogy a mai "nagyokos" anyukák is még ezt az ósdi gyakorlatot követik. Miért? A mai pszichológusok már egyöntetűen ellenzik ezt az elavult módszert, de az anyukák azt hiszik, hogy mindenben okosabbak :)
Ki miért ragaszkodik az elavult gyermeknevelési módszerekhez?
36-os!
32. vagyok, a "csodanapirenddel". Nagyon szórakoztató, amit írsz, vagyis ahogy kiforgatod azt, amit írtam. Elsősorban a következő, azaz 33. hozzászólásban olvashatod, idézem:
"A napirendre ő állt rá. Volt, hogy három óránként nem kért, akkor lett négy óránkénti. Szerintem, ebben is kell rugalmasság, de kell a rendszer is."
Szóval, ennyit az erőltetésről.
És milyen leszólást emlegetsz, kedves 36.? Kérlek, idézz! Én akárhogy böngészek, ilyet nem találok. Nyilvánvalóan bennem a gond, de mégis...
Ki mondta, hogy rosszabb az igény szerint etetett baba? Ki mondta, hogy a te gyereked több vagy kevesebb?
Ahogy így sorra veszem, amit írtál, lassan azt veszem ki, hogy te magad se tudod, mire reagáltál nekem, csak mondtad a magadét, meg amit mögöttes tartalomnak véltél! Ezúton kérlek, legközelebb más hangnemben és a szövegértésre figyelj! Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!