Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Etetés időre? Ki hallott...

Etetés időre? Ki hallott ennél nagyobb baromságot?

Figyelt kérdés

Már vagy 15-20 éve mondják a pszichológusok, hogy helytelen volt a korábbi gyakorlat, amely szerint szigorú napirendje volt a babáknak: 3-4 óránként etették a gyereket az anyukák, inkább ordítva hagyták az éhes gyereket, "mert még nincs itt az ideje", ill. még az alvásból is felébresztették a babákat és tömték mert "itt az ideje".

Sajnálatttal látom ezen a fórumon is, hogy a mai "nagyokos" anyukák is még ezt az ósdi gyakorlatot követik. Miért? A mai pszichológusok már egyöntetűen ellenzik ezt az elavult módszert, de az anyukák azt hiszik, hogy mindenben okosabbak :)

Ki miért ragaszkodik az elavult gyermeknevelési módszerekhez?

2014. aug. 25. 18:59
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 A kérdező kommentje:
60-as: az üldözési mániád és a hangnem miatt ment a mínusz! ;)
2014. aug. 29. 22:10
 62/62 anonim ***** válasza:

36-os!

32. vagyok, a "csodanapirenddel". Nagyon szórakoztató, amit írsz, vagyis ahogy kiforgatod azt, amit írtam. Elsősorban a következő, azaz 33. hozzászólásban olvashatod, idézem:

"A napirendre ő állt rá. Volt, hogy három óránként nem kért, akkor lett négy óránkénti. Szerintem, ebben is kell rugalmasság, de kell a rendszer is."

Szóval, ennyit az erőltetésről.

És milyen leszólást emlegetsz, kedves 36.? Kérlek, idézz! Én akárhogy böngészek, ilyet nem találok. Nyilvánvalóan bennem a gond, de mégis...

Ki mondta, hogy rosszabb az igény szerint etetett baba? Ki mondta, hogy a te gyereked több vagy kevesebb?

Ahogy így sorra veszem, amit írtál, lassan azt veszem ki, hogy te magad se tudod, mire reagáltál nekem, csak mondtad a magadét, meg amit mögöttes tartalomnak véltél! Ezúton kérlek, legközelebb más hangnemben és a szövegértésre figyelj! Köszönöm

2014. aug. 29. 23:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!