Vannak/voltak olyan babaruháitok, amik egyszer vagy egyszer sem voltak a gyerekeden? Mi lesz/lett a sorsuk?
Nekem is lányom van és sok nagyon szép kis ruhácska van a szekrényében kihasználatlanul, mert éppen nem találták el a méretet vagy esetleg olyan darab, ami nem hétköznapokra való és ritkán tudtam ráadni.
Ha fiam lesz legközelebb, nagyon fogom ezekete sajnálni.
En eladtam a legtobbet, mert nem szuletett teso.
Ha van esetleg kedves baratnod add neki oda, vagy add el oket, esetleg ha testverednel lesz gyerek akkor add neki oda.
Van, amit már kölcsön adtam, pedig még biztos lesz gyerekem (eddig két lányom van). A ruháim nagy részét én is úgy kaptam, ezért van olyan, ami "évszakeltolódás" miatt nem is túl jó. És olyan is van, ami jó lenne, de a kisasszony hisztirohamot rendez, hogy nem veszi fel... :o)
Ha végleg nem kellenek, tovább fogom ajándékozni.
Sziasztok!
Én nagyon sok ruhát kaptam egy kedves ismerős kismamitól,nem is kéri vissza,mert már a 3.gyereke született!
Vettünk mi is párat,meg ajándékba is kaptunk!Van olyan,amit nem is,vagy max.1x használtunk!Én odaadtam a barátnőmnek,most szült szintén lánya van!Ő elteszi a másik barátnőnknek,akik most tervezi a babát!Ha újra lesz nekünk babánk,akkor visszajönnek hozzám a ruhák!Én el nem adom senkinek,inkább ajándékozom!
Szia!
Én a kistesónak eltettem. Próbálok olyanokat venni, ami semleges színű, de azért van sok rózsaszín is. Ha kisfiú lesz a második babánk, akkor megkapja a 2 hugom őket, nekik még nincsenek gyerekeik.
12 hetes kislány anyukája
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!