Hogyan tudnám újra elérni hogy ne féljen tőlem és megbízzon bennem. A13 hónapos babám?
Nagyon szégyenlem magam és nagyon lelkiismeret furdalásom van. Pár napja már nem tudtam mit csináljak vele mindenért kiabált és sírt. Éppen pelenkáztam és ahogy kiabált csúnya mimikával vissza ordítottam rá. Úgy megijedt hogy már fájdalmasan sírt. Hozzá teszem nagyon fáradt vagyok 90%-ban egyedül vagyok vele. Ha apa nem dolgozik sokat segít persze. Érzem hogy ki vannak kicsit most az idegeim.
Szóval azóta alig mosolyog velem, ha én veszem fel sír és nyújtja a karját apához hogy menne hozzá.
Nagyon rosszul érzem magam most ez miatt de nagyon elszakadt a cérna 😭
És ahelyett hogy befejezted volna a pelenkázás, beteszed a kiságyba te kimesz és kint ordítasz vele vagy Cska kifujod magad, rögtön raorditottal. Az 1 évesre
Aki még nem dacol, nem felesel stb.. Reméljük ha a férjed fáradt és te nyűgösebb vagy az átlagnál nem úgy kezeli hogy leorditja a fejedet.
Mással is előfordul, ilyen a kimerültség. Tényleg jobb ilyenkor letenni a kicsit az ágyába vagy a padlóra és kinn kitombolni magad kicsit.
Valószínűleg hamarosan helyreáll a rend, meg szerintem a bűntudat miatt is súlyosabbnak látod a helyzetet.
2es nem, normális ember nem sokkolja a saját babáját mert fáradt. Mi lesz a következő lépés? Kilógatja a lábánál fogva az ablakból hogy abbahagyja a sírást?
Kérdező, fogadj inkább bébiszittert míg pihensz mert így traumatizálod a gyerekedet.
Ajj, màr. A sok mintaanya. Elfelejti majd ne aggódj.
3 gyerekem van, gondolhatot 1 nap hányszor emelem fel a hangom... Egyik sem lelki nyomorék és nem félnek tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!