Végre magától alszik! Nektek mikor és hogyan sikerült ezt elérni?
Végre,megéltem ezt is.Magától elaludt egész nap a baba anélkül,hogy ringatnom kellett.Beteszem a kiságyba,oldalra fordul,ott hagyom és alszik.
Ennyit az anyósom hülyeségeiről,már mióta azt hallgatom,hogy "tedd le azt a gyereket egy kis sírás nem árt neki,majd megtanul elaludni..".
Azthiszem könnyebb a lelkemnek most hogy magamban bemutathattam neki egyet,tudtam én hogy nem hiába várok.Akkor is sikerült könnyek nélkül!:D
Nektek mióta alszik magától és hogyan sikerült elérni? :)
Mindig egyedül aludt, csak mellettem.
Volt egy idő, hogy a kezemet kellett beraknom úgy aludt el, ott feküdtem sokszor 1 órát 1.5 éves volt egyszer meguntam kijöttem, volt sírás anyázás kb 15perc és elaludt(mikor bent voltam 1 óra, ha megmozdúltam egyből kapta fel a fejét) másnap 5 perc, 3.nap amikor kijöttem volt egy kettő anyázás és azóta, lerakom és kijövök 2 éves
Én sosem altattam magam mellett,van külön szobája,bár azt is csak egy hónapja használom,eddig egy szobában volt velem,de kiságyban ugyan úgy.
Nem fekszem le aludni azonnal,számítógéphez ülök,zuhanyzok,vacsorát csinálok és a párom is vagy elfoglalja magát vagy éjszakás és dolgozik.Meg hát..ha már alszom nem félig nyitott szemmel és egy helyben szeretnék,hanem kényelmesebb,neki is legyen meg a kényelmes kis helye.:D
Nem lett volna sosem túl okos húzás egyedül hagyni sem.
Így maradt az elringatás és a kiságy.Nagyon aktív csodálkozom,hogy ez össze jöhetett egyáltalán..:)
3 éves mai napig nem alszik egyedül
A kicsit pedig valóban letettem... alszik verzióban..
Mai napig
1,5 éves
Ő ilyen
Nekem is riszál főleg reggelente a kiságy peremén csimpaszkodva,közben hallom,hogy NYAM-NYAM.ANA NYAM-NYAM!
12 hós.Egyedül nem alszik,de próbálgatja.Ha ott hagyom elpilled,de hamar megébred és el kell altatni.
1 vagyok én lerakom és kimwgyek a nappaliba tv. nézni éjfélkörül megyek aludni, de 2 hetente még van hogy kiabál éjszaka 2 körül, hogy anya fogom kezed, azt sem tudom hol vagyok😁😁 bedugom a kezem a rácson és arra kelek, hogy leesik elfagy és zsibbad😂 ha nem rakom be kiabál feláll és addig hajtogatja míg be nem teszem😁
Amúgy úgy alszik mint a bunda, olyankor rakom bele a hálózsákba most még a fejét is bevertem a rácsba meg vakargatta és aludt tovább😂😂
Jajj de jó, nagyon örülök hogy sikerült :) Mennyi idős a babád?
Az enyém 10 hós lesz a hónap végén, még nem alszik egyedül, de majd csak eljön az ideje :)
Hát,ő már elég nagy fiú,de így is örülök az eredménynek.16 hónapos lesz 2 nap múlva. :D
A kéz zsibbadás ismerős,én is sokat lógattam be a kezem a kiságyba és legelőször annyira megijedtem,hogy nem érzem a kezemet,hogy szerintem kihagyott pár ütemet a szívem is.Előtte még soha nem zsibbadt el annyira,hogy ne érezzem hogy lóbálom a kezem,mintha ott se lett volna.Felpattantam a sötétben,hogy HOL A KEZEM? és tapogattam a másikkal,hogy miért nem mozog,pedig mozgott az csak alig.. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!