Végre magától alszik! Nektek mikor és hogyan sikerült ezt elérni?
Végre,megéltem ezt is.Magától elaludt egész nap a baba anélkül,hogy ringatnom kellett.Beteszem a kiságyba,oldalra fordul,ott hagyom és alszik.
Ennyit az anyósom hülyeségeiről,már mióta azt hallgatom,hogy "tedd le azt a gyereket egy kis sírás nem árt neki,majd megtanul elaludni..".
Azthiszem könnyebb a lelkemnek most hogy magamban bemutathattam neki egyet,tudtam én hogy nem hiába várok.Akkor is sikerült könnyek nélkül!:D
Nektek mióta alszik magától és hogyan sikerült elérni? :)
Kislányom 17 hónapos lesz, körülbelül másfél hónapja elalszik magától
Addig ölben altattam,és volt olyan este,mikor közel 2 órát fogtam,hogy elaludjon,csapkodott,ficánkolt...soha nem volt ilyen,mindig könnyen el tudtam altatni
Nah jó,mondtam neki most anya szépen betesz a kiságyba,és alvás, 2 perc alatt elaludt,és azóta magától alszik el
Ebéd után tudja,hogy alvás következik,fogja a kis macikáját, bemegyünk a szobájába,és mutat a kiságyba, és mondja "be,be" rakjam be a kiságyba
Kicsit fáj,hogy ez bekövetkezett,de belül ugy érzem,hogy ennek most jött el az ideje
Este mesét olvasok neki,belerakom a kiságyba,fordul egyet kettőt és elalszik szépen,kis villanyt lekapcsolom,és kijövök
Jön a tesó is hamarosan, 23 hetes vagyok
Örülök,hogy eddig az én karjaimban aludt el,mindig❤
A legcsodálatosabb dolog az anyaság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!