Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ki mikorra tudta...

Anyukák! Ki mikorra tudta visszanyerni a szülés előtti alakját? Sporttal, vagy anélkül? Szoptatás alatt vagy után sikerült elérni a kívánt eredményt?

Figyelt kérdés
Én 23 kg-ot szedtem fel (jórészt a vizesedésnek köszönhetem) és jelenleg még 13-15 kg plusz maradt rajtam szülés után. A szoptatás 2. hónapjának végén járok.
2013. jún. 20. 16:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én szülés után rögtön visszanyertem a régi alakom, semmit nem híztam terhesség alatt.

Viszont mióta szoptatok, "csak úgy" feljött 7kg és nagyon ragaszkodik hozzám sajnos.

Reméljük, te szerencsésebb leszel.

2013. jún. 20. 17:35
 2/13 anonim ***** válasza:

Én 13-14 kilót híztam terhesség alatt,aztán szépen elkezdett apadni.. 18 hónapos a fiam, -27 kilónál tartok. (9 hónapig szoptattam, utána felgyorsult a fogyás) Jelentős súlyfelesleggel kezdtem, az igaz, de már én is elkezdtem aggódni, hogy mi van, úgyhogy orvostól orvosig jártam, de semmi. :)

Nem sportoltam(ok). És annyira megborult a hormonháztartásom, hogy míg 30 évig híztam a levegőtől is, örökké fogyóztam, most nem tudok hízni egy dekát se, hiába vacsorázom zsíros kenyeret :)

2013. jún. 20. 17:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem 18 kg jött föl mindkét terhességemnél. Szoptatni egyik babámat sem tudtam, így sport és szoptatás nélkül, 9 hónap múlva ment le minden felesleg, mindkét szülésem után.
2013. jún. 20. 17:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok, ment mindenkinek a zöld kezecske :)
2013. jún. 20. 17:44
 5/13 anonim ***** válasza:
én már a szülés után vissza nyertem az alakomat sőt még fogytam is 5kg :) nekem szerencsém volt.
2013. jún. 20. 18:34
 6/13 anonim ***** válasza:
azta,de szerencsések vagytok...:)én a kh-ból plusz 4kilóval jöttem ki,(18at híztam),aztán ezt a plusz 4et felvittem 12-re szoptatás első 8 hónapjában,akkor besokalltam,mikor megláttam magam néhány képen,és 4hónap alatt ch szegény diétával és heti 4x1óra kondival,plusz heti 2-3 futással 1éves korára lement 14kiló:)
2013. jún. 20. 21:37
 7/13 anonim ***** válasza:
ja,és még mindig szoptatok(2éves múlt)
2013. jún. 20. 21:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Az elsőnél 15 ment fel, nagyrészt víz. 3 kg felesleggel mentem haza a kórházból. Császáros voltam, az elején nem tornázhattam, de nem is nagyon akartam. Sokat sétáltunk, elég jó tempóban, kb. fél év alatt ment le teljesen. Szoptattam.

A másodikkal 12 kg ment fel, 5 volt a feleslegem szülés után. Őt csak 2 hónapig tudtam szoptatni. Ezután tornáztam otthon, és maradt a sok séta is. Nagyon hamar lement minden. Most hetente 4-5 alkalommal tornázom itthon kb. 20 percet, a kondi miatt, mert mindig szerettem mozogni.

2013. jún. 20. 21:47
 9/13 anonim ***** válasza:
10 kilót híztam a terhesség alatt, a szüléssel "leugrott" 7, a többi három is nagyon hamar lement, talán egy-két hónap alatt.
2013. jún. 20. 21:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Huuu...hogy tudtál 23 kilót hízni??

Én 10 kilót híztam a terhesség alatt.

6 kiló lement a szüléskor.A maradék 4 meg az első hónapban.

Jelenleg 5 kiló minusznál tartok az eredeti súlyomhoz képest.

4 hónapja szültem és még szoptatok,ami miatt egyre csak fogyok.

2013. jún. 20. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!