Anyukák! Ki mikorra tudta visszanyerni a szülés előtti alakját? Sporttal, vagy anélkül? Szoptatás alatt vagy után sikerült elérni a kívánt eredményt?
Én szülés után rögtön visszanyertem a régi alakom, semmit nem híztam terhesség alatt.
Viszont mióta szoptatok, "csak úgy" feljött 7kg és nagyon ragaszkodik hozzám sajnos.
Reméljük, te szerencsésebb leszel.
Én 13-14 kilót híztam terhesség alatt,aztán szépen elkezdett apadni.. 18 hónapos a fiam, -27 kilónál tartok. (9 hónapig szoptattam, utána felgyorsult a fogyás) Jelentős súlyfelesleggel kezdtem, az igaz, de már én is elkezdtem aggódni, hogy mi van, úgyhogy orvostól orvosig jártam, de semmi. :)
Nem sportoltam(ok). És annyira megborult a hormonháztartásom, hogy míg 30 évig híztam a levegőtől is, örökké fogyóztam, most nem tudok hízni egy dekát se, hiába vacsorázom zsíros kenyeret :)
Az elsőnél 15 ment fel, nagyrészt víz. 3 kg felesleggel mentem haza a kórházból. Császáros voltam, az elején nem tornázhattam, de nem is nagyon akartam. Sokat sétáltunk, elég jó tempóban, kb. fél év alatt ment le teljesen. Szoptattam.
A másodikkal 12 kg ment fel, 5 volt a feleslegem szülés után. Őt csak 2 hónapig tudtam szoptatni. Ezután tornáztam otthon, és maradt a sok séta is. Nagyon hamar lement minden. Most hetente 4-5 alkalommal tornázom itthon kb. 20 percet, a kondi miatt, mert mindig szerettem mozogni.
Huuu...hogy tudtál 23 kilót hízni??
Én 10 kilót híztam a terhesség alatt.
6 kiló lement a szüléskor.A maradék 4 meg az első hónapban.
Jelenleg 5 kiló minusznál tartok az eredeti súlyomhoz képest.
4 hónapja szültem és még szoptatok,ami miatt egyre csak fogyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!