Szülés után, mikor próbáljátok elérni a tejetek beindulását mondjuk mellszívóval vagy akár csak kézzel, akkor azt a többi megszült anyuka előtt csináljátok vagy inkább megpróbáltok elfordulni, "elbújni"?
A tej beindulásárhoz minek mellszívó meg fejés? a babádat tedd minél többször mellre :)
amúgy meg szülés után hidd el minden leszel, csak szégyenlős nem :)))
Nyugalom!
Én szülés előtt sem voltam annyira szégyenlős, de utána meg pláne nem. Én nem takargattam magam, 2 napig volt 2 szobatársam, aztán 2 napig egyedül voltam. De nem érdekelt. Volt, hogy a nőgyógyászok is jöttek be vizitre, én meg szoptattam. Hidd el, nem ez fog érdekelni.
A legjobb tejbeindító meg tényleg a Baba, minél többször cicire kell tenni. Meg persze azt mondom, genetika kérdése is. Eleinte fáj, ahogy szívja, mert ugye csak az előtej jön. Én pl. vasárnap este szültem, kedden délelőtt már bedurrantak a cicijeim, ömlött a tej, szerda reggel hozott a Párom mellszívót, amivel a felesleget lefejtem. A mai napig 1 evésre 1 cici elég.
Könnyű szülést és jó egészséget!
5 hónapos Kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!