Ha a munkahelyem tb kifizető hely lenne, de (jogutóddal) megszünt, és nem lehet mindig elérni őket, akkor a t. gyá-t elintézhetem magam is az oep-nél?
A munkáltatónak kell igazolást adnia a fizetésedről, amiből a tgyás összegét számolják, így nem lehet őket kihagyni elvileg a dologból.
Bemenni nem tudsz hozzájuk?
Pesti cím van,mi meg vidékiek vagyunk. Nem tudjuk felkeresni őket. Hol vannak,hol nincsenek bent. Potyára sem szeretnénk utazni,meg hát nincs is miből. (Július 2-ig gyed-en vagyok) A cím,amit megadtak,eddig valós volt,de most az egyik ismerős aki ott dolgozott,mielőtt a fia megszületett,hiába küldött levelet,a posta vissza küldte bontatlanul. A munkaügyön keresztül próbálták megszerezni a jelenlegi tulaj telefonszámát,de az "nem kiadható". (már mint a munkaügy hívta az előző tulajt,akinek "nem áll módjában" megadni a telefonszámot). Próbálkozva lett a bérszámfejtővel,de a telefonszám már nem él.
Ezért kérdeztem,hogy el intézhetem e magam.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
Akkor majd jövőhéten írok egy levelet az oep-nek.Szerencsére még 2 hónap haladékom van az igénylésig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!