Miket vigyek a korházba szüléshez? Hány törölközö kell (a vérzés miatt) háloinget és bugyit menyit vigyek? Hány táskába fér el amit vinni kell, vagy külön vigyek a szülöszobára meg a többit 1 másik táskába? Van hely elrakni a + táskát, ruhámat?
Azt nem tudom, hogy a pécsi kórházba mekkorák a szekrények ahova a táskád befér, mert én Pesten szültem!
4 hálóing, 4 törülköző (2 alsó test, 2 felső test), 2 csomag eldobható bugyi (mert én inkább kidobtam mint hazaküldjem, kimosatni), 2-3 csomag tena lady betét, tusfürdő, hajsampon, intimlemosó, fogkrém, fogkefe, hajszárító, fésű, szoptatós melltartó, melltartóbetét, mellszívó, kés, villa, kanál, pohár, GÁTMETSZÉS ESETÉN párna aminek a neve most nem jut eszembe, de nagyon jó ha van! Nekem ennyi kellett, a többit meg hozták miután megbeszéltük!
Hirtelen ennyi jutott eszembe!
3 hónapos kislány anyukája
szia én a klinikán fogok szülni. kétszer beszéltem az egyik szülésznővel, ő azt mondta, hogy 2 csomag legyen: 1. amit a szüléshez készítesz, 2. amit a kórházi bentfekvéshez. min. 3 nap.
én is így készülök. egy sporttáskába pakoltam a szüléshez, egy bőröndbe a szülés utánra.
szerintem ne pakolj be fölösleges cuccokat. ha kell v.mi a férjed úgyis behozza. legalábbis mi közel lakunk a klinikához, így ez megoldható. pl. én hajszárítót, mellszívót, meg ilyeneket nem pakoltam be, ha égető szükség lesz rá, a férjem behozza.
a tejképződés úgyis csak napokkal a szülés után indul be, felesleges a mellszívó, és ha mégis kell, van a kórházban.
mondom, ezt hallottam, de még nem próbáltam, tehát nincs tapasztalatom. ez az elmélet, majd meglátjuk, hogyan fog működni mindez a gyakorlatban...
mokorra vagy kiírva?
Szia!
Én is a Klinikán fogok szülni, most aug 19-én lesz szülőszoba látogatás, ha van időd és energiád, menj el. Ott elmondanak mindent.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!