Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ki mikorra tudta...

Anyukák! Ki mikorra tudta visszanyerni a szülés előtti alakját? Sporttal, vagy anélkül? Szoptatás alatt vagy után sikerült elérni a kívánt eredményt?

Figyelt kérdés
Én 23 kg-ot szedtem fel (jórészt a vizesedésnek köszönhetem) és jelenleg még 13-15 kg plusz maradt rajtam szülés után. A szoptatás 2. hónapjának végén járok.
2013. jún. 20. 16:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én 18 kilót híztam az első babámnál (érdekes hogy abból több lement pedig a baba is kisebb volt)

a másodiknál csak 14 et szedtem fel de 10 kilóval voltam több egész szoptatás alatt sajnos én nem az a típus vagyok aki fogy szoptatáskor (pedig 14 hónapig szoptattam).

Utána mikor annak vége lett kemény diéta és sportolással közel 6 hónap volt mire súlyomnál voltam és azóta is nagyon kell figyelnem mert elég egy kis kilengés és csak úgy kúsznak vissza a kilók.

2013. jún. 21. 07:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Miert kell megszolni a masikat, hogy ki mennyit hizott?

Mindannyian masok vagyunk.

2013. jún. 21. 10:11
 13/13 zabmester ***** válasza:

Az alakomat szerintem már sosem fogom visszanyerni. Októberben lesz hat éve, hogy megszületett a fiam. Előtte egészen jó alakom volt, oké, kis felesleggel, de mindenféle szégyenkezés nélkül viseltem bikinit, nem voltam hájas, csak kicsit erősebb alkat. 60 kiló voltam, amikor terhes lettem, szülés után 1-2 hónappal lettem 70, szóval elvileg 10 kiló felesleg maradt rajtam. Volt idő, hogy sikerült visszafogynom 60 kilóra, és tartani is tudtam, de az alakom akkor sem lett ugyanolyan. Kinyúlt a bőr a hasamon, az sajnos nem tűnik el. De nem csak ezzel volt gond, amúgy is átrendeződött valamelyest az alakom. Hiába fogytam vissza, olyan zsírpárnák maradtak a csípőmön meg a fenekemen, amik korábban, ugyanakkora súllyal nem voltak ott.

Érdekes, szokták azt mondani, hogy aki fiatalon lesz terhes, annak még rugalmas a bőre, könnyebben visszaszerzi a régi alakját, stb. Hát, én nem hiszem, hogy ez mérvadó lenne. 20 évesen szültem, mégsem tudok már soha többet úgy kinézni, mint korábban. Az egyik ismerősöm kb. velem egyidőben szült, 37 évesen, aztán szülés után 5 nappal olyan lapos hasa volt, amilyet egy topmodell is elfogadna.

2013. jún. 21. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!