#10 vagyok. Kicsit félreértettem az előbb. Most esik le, hogy nem a felkelésekre vonatkozott a kérdés, hanem hogy milyen könnyen alszik el lefektetés után. Azzal szerencsére sosem volt gond. Kézben pár perc alatt elaludt, leraktam, és aludt tovább utána órákig. Már újszülött kora óta így működött ez, aminek nagyon örülök.
2021. máj. 11. 00:06
12/22 anonim válasza:
8 hónapos, 1 hónapos korától alszik magától. A nagyfiam is ilyen volt, sosem kellett altatni.
2021. máj. 11. 05:23
13/22 anonim válasza:
Én csak addig-addig ringatom, amíg látom rajta, hogy kellően el van pilledve, már ragadnak le a kis szemei, és olyankor rakom be a kiságyba. Ha nagyon nyűgös, a szundikendőjét is melléteszem, egyből rámarkol, elkezdi cumizni a végét, és már alszik is. Ez nem tudom, egyedül elalvásnak számít-e, de én elégedett vagyok ezzel :D 9 hónapos, kb 1-1,5 hónapja van ez így.
2021. máj. 11. 07:09
14/22 anonim válasza:
Kb 2,5 éves korától néha sikerült elaludnia egyedül, de csak akkor, ha nem látott engem
2021. máj. 11. 07:10
15/22 anonim válasza:
Az egyiknél 3 hónaposan, a másiknál 3 évesen sikerült "elérni" ezt. Szóval nem én értem el :)
2021. máj. 11. 08:00
16/22 anonim válasza:
Április elején múlt 2 éves. Délbe is és este is altatom. Melléfekszek, azt mesézünk, olvasunk, vagy csak tv-zünk
Egyedül elmászkálna, sosem aludna.
Sosem esett nehezemre.
19hetes terhes vagyok, a kicsivel is addig csinálom majd, míg igényli...
2021. máj. 11. 08:51
17/22 anonim válasza:
Én pont hétvégén mutattam fityiszt anyámnak, mert sokáig piszkált, amiért este is a kanapén alszik el a fiam. 2 hete megeszi a tápszert, elfordul, simogatom és elalszik az ágyában. Megért rá..
Szintén 16 hós nagyfiú.
2021. máj. 11. 09:17
18/22 anonim válasza:
#16: Az enyém is ilyen volt. Úgy 3 éves koráig voltam képes délben altatni, utána már nem ment. Majd úgy döntöttem hogy alszik ha akar, nem fogok órákat ott ülni mellette csak emiatt. Azóta egyáltalán nem alszik délben. Óvodában sem aludt utána már soha. Cserébe éjjel úgy alszik mint a bunda. Szóval nekünk bevált az, hogy nem altatjuk délben.
2021. máj. 11. 09:23
19/22 anonim válasza:
18!
Nekem nem esik nehezemre mellette feküdni :D 20 hetes terhes vagyok, iszonyú derekfájassal mar most, jót is tesz. Oviba áprilitól megy, de nem fog ott aludni.
Az éjjeli alvással amúgy nincs gondunk. 10 fele elalszik (mi is utána, szóval nem baj) reggel 7kor kel, ahogy én is.
16voltam :)
2021. máj. 11. 09:31
20/22 anonim válasza:
16 vagyok, 19+5nél járok, ezért írtam egyszer 19hetet, egyszer 20at.. mielött valaki belekötne :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!