A 6 hónapos kislányom feje nem nő lassan két honapja es egyebkent is nagyon pici, 39 centi.34 centivel született. Akinél így volt esetleg minden rendben volt a picivel? Felek hogy kisfejű
Figyelt kérdés
nov. 5. 09:23
1/16 anonim válasza:
39 centi fél évesen? Gyerekdoki mint mond? Koraszülött gyerekem született 49 centivel.
2/16 anonim válasza:
39? 😳
Az én lányom is 6 hónapos, 72cm és 9kg.
A tesói kisebbek voltak,.de a 7kg és olyan 68-69cm elérték. Fél év alatt 5cm az nagyon kevés szerintem.
Nyilván különlegesebb a helyzet ha ennyire picike volt, extra koraszülött esetleg. Akkor a dokit kérdezz, mert szerencsére itt a gyakori nincs tele ilyen apró babákkal.
3/16 anonim válasza:
Ti nem tudtok olvasni amúgy?
A gyerek FEJKÖRFOGATÁRÓL van szó, nem a testhosszáról.
Én a gyerekorvost, védőnőt megkérdezném.
4/16 anonim válasza:
szövegértés egyeseknek elég gyenge.. fejkörfögatról van szó, nem testmértről.A 34 teljesen jó kezdeti érték, de a 39 valóban kicsit kicsi.. biztos jól lett mérve? védőnővel kellene beszélni.
5/16 anonim válasza:
Simán félreérthető. Azt írja amúgyis nagyon pici, utána, hogy 34el született és most 39 🤷🏼♀️
6/16 anonim válasza:
Ezt nem itt kell megkérdezni. Nagyon nem. Gyerekorvos, ha kell, neurológus. De nem a gyk.
7/16 anonim válasza:
Szia születéskor 33 volt és 6 hónaposan 40 szerintem nincs miért aggódnod.
8/16 anonim válasza:
Az "egyébként is nagyon pici" rész nélkül valóban értelmezhető lett volna, de így ahogyan a kérdező fogalmazott nagyon is félreérthető lett ez a kérdés.
10/16 anonim válasza:
Csak azoknak érthető félre, akik el tudják kepzelni hogy egy 6 hónapos 39 cm hosszú... ami kb. lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!