Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 6 hónapos kislányom feje...

A 6 hónapos kislányom feje nem nő lassan két honapja es egyebkent is nagyon pici, 39 centi.34 centivel született. Akinél így volt esetleg minden rendben volt a picivel? Felek hogy kisfejű

Figyelt kérdés

nov. 5. 09:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10 Ebben egyetértek, de nyelvtani szempontból rosszul volt megfogalmazva a kérdés és ezért félreérthető.
nov. 5. 14:09
 12/16 A kérdező kommentje:

Koszi a válaszokat

Nyilván megyunk neurologiara nem itt akartam megtudni a diagnózist

Csak jól esik olyat olvasni hogy minden oke mielőtt összeomlik a vilagod

A gyerekorvosunk teljesen hülye így öt nem tudom kérdezni

A védőnő szerint nem nő minden hónapban a fej

De szerintem ez baromság

Az első 6 hónapban nő csak igazán sokat

Szoval aggodom

nov. 6. 08:20
 13/16 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom 32 cm-es fejkörfogattal született. 3 nap múlva közöltèk, hogy csontosodási zavara van, figyelje jobban a gyermekorvos. 3 hónaposan már nem volt kutacsa. 5 hónapos kora óta járunk neurológiára évente 1x. Semmi gond nincs vele, később kezdett el járni(15hó), jelenleg 3 éves, mondatokban még nem beszél. Fejkörfogata 43cm.
nov. 10. 04:57
 14/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Koszi a választ.

Az en lányomnak van kutacsa még. Nezi a gyerekorvos.

Ezt nem lehet műteni egyebkent, amikor csontosodtak a varratok?

nov. 11. 19:00
 15/16 anonim ***** válasza:

De! Szomszéd lánya csónakfejűséggel született. Vagyis hamar csontosodtak a varratok.

Szüksége volt már 1-2 koponyaműtétre. De teljesen egészséges!

Szóval ennek ez a titka,hogy szoros orvosi kontroll kell. És akkor nem deformálódik el a koponya.

nov. 11. 20:45
 16/16 anonim válasza:
Azt mondta a doki, hogy akkor kell csak műteni, ha az agy gyorsabban nőne, mint a koponya. A mi esetünkben a koponyával egy ütemben nő az agy is, így nem volt szükség műtétre.
nov. 12. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!