Más is szokta úgy érezni, hogy meghaladja a képességeit a gyereknevelés?
1 éves a lányom, ha jó napunk van, az nagyon szuper, de nyűgösebb napokon úgy ki tudok borulni én is, és ilyenkor olyan kevésnek érzem magam hozzá...
Pedig csak egy gyerekem van...őszinte tiszteletem minden többgyerekes anyáé!
Pont így érzem magam pedig még csak 7 hetes a lányom. Teljesen össze vagyok törve mentálisan. Sose gondoltam, hogy ennyire meg fog viselni, pedig készültem rá... Sokszor eszembe jut, hogy mások hogy csinálják ezt akár több gyerekkel?
Nézem a videókat ahol anyuka toppon tartja a lakást, magát, meg a babát is én meg kb. az életünkért küzdök (hasfájós)
3 gyermekem van, 2 sni-s, amióta vissza mentem dolgozni részmunkaidőben, ergo kiszakadtam a "csak a 4 fal, csak a gyerekek/ csak a háztartás" körből, azóta nem.
Pedig rohanás az életünk. Nyílván most is van háztartás, du a gyerekekkel tanulni foglalkozni. De még is másabb. Több a türelmem.
Hidd el idővel jobb lesz. Mindig lesznek nehéz napok, de egy idő után könnyebben gyorsabban át hídalód. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!