Normális dolog egy júliusban született babának virslit egészbe, és kenyeret héjjastul adni a babának? Egyik ismerősöm iwiw-es oldalán láttam, kicsit hanyadt estem ezen
Nem értem miért ellenséges mindenki mindenkivel itt.Aki tanácsot kér hallgassa meg,,aztán szive joga eldönteni mit tesz.Az én babám tápszeres lett,sajna nem volt tejem..de már egy honaposan megunta az izét,hiszen te sem mindig ugyanazt eszed.Szóval mi már mindenféle zöldséget ,gyümölcsöt eszünk,néha kap csak tápot amit ki is köp.szép egészséges baba.most vagyunk 4honaposak.
nem a táp a lwgjobb étel,,szerintem.
Na hát ez frankó. Nem értem hogy miért irta valamelyikőtök hogy miért rakok fel lázító kérdést?!? Ennyi erővel minden kérdés lázitó egyesek szemében.Én csak kérdeztem,mert úgy tudom hogy ilyesmi kajákat 8-9 hós kortól lehet adni,egyébként,az egyik bunkó válaszolónak üzenem,hogy képzeld el beszéltem a csajjal és ő magasról szarik a védőnő véleményére,mielött azt írod hogy a hátamögött pofázom ki!!! Nem ilyen TIRPÁKOK válaszára voltam kiváncsi!!
Köszönöm minden normális válaszolónak a válaszát!!
Szerintem a kérdés nem provokativ,,csak ez az oldal azért van,hogy egymásnak segitsünk.remélem akik bunkoztak itt a kérdezővel nem gondolták komolyan,,boldog kismamához nem illik a parasztkodás.
a mi gyerekeink a jövő emberkéi,,nem lessznek ratyi satyna kis bénák,,mint ahogy ezt itt irta egy anyuka.sem a táptol,,sem a rendes ételtől.kivánom mindenkinek,hogy egészséges szép babája maradjon,függetlenül mit adnak enni a picinek.segitsünk egímásnak.a 4 hos baba mamája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!