Anyukák akik nagyon egyedül érzitek magatokat, segitett az iwiw régi ismerősök megtalálásában? Én most ezzel szeretnék probálkozni, de nincs meghivom, küldenétek nekem ha tudtok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 10:22
1/8 anonim válasza:
Szia! Igényelek meghívót,és küldöm majd! Oké? :)Nem tudom mennyi idő múlva lesz meg,de már kértem is Neked!
Én mióta itthon vagyok sokat vagyok fennt az iwiw-en. Innen megismerkedtem olyanokkal,akikkel 2 éve tartjuk a kacsolatot.Még a teherbeesés rovatban nyüglődtünk,tartottuk egymásba a lelket,mára meg már babázunk! :)
2/8 anonim válasza:
Nekem van egy,ha gondolod írj priviben email címet és elküldöm.Amúgy rám tojnak a régi ismerősök,még így is.De te próbálkozz,hátha nagyobb lesz a siker:)
3/8 anonim válasza:
sajnos rám is tojnak az ismerősök:(
pedig vannak babás ismerőseim , meg is beszéltük hogy majd találkozgatunk de semmi :(
neked sok sikert hozzá :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi,irtam privit!
2010. febr. 11. 10:43
5/8 anonim válasza:
Nem tudom,mi van a freemail-lel,de még nem jött meg.Ha megérkezik a privid,azonnal küldöm:)
6/8 anonim válasza:
Na,elment a meghívó!Lehet regisztrálni:)
7/8 anonim válasza:
Nekem is van egy meghívóm.Ha nem sikerül a másik, én szívesen küldöm, csak írj privit!
8/8 anonim válasza:
Szia!
Myvipet is próbáld meg, sokan vannak ott, akik iwiwen nincsenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!