El szoktátok árasztani az iwiw-et a babás képekkel?
Én nem...pedig szívesen dicsekednék vele. Viszont korábban, mikor sok (10-15 db) képet feltettem, mindenki a kis falunkban odaszólt:
Igen, láttam iwiw-en! Mindig nézlek iwiw-en! Iwiw-re tegyél ám képet, hogy tudjam nézni!
Na...és ez kicsit zavart. Most akkor mindenki azon csámcsog és közben ki is tárgyalnak bennünket?
Így most két-három kép van kinn.
Hát én teszek fel, pont ezért, amit írtál, hogy mindenki kér, tegyek minél többet.
Viszont nem nagyon értem, azért tennéd fel, hogy dicsekedj vele (büszkélkedj vele- talán ez így szebb), de azért vetted le, mások mégse nézzék? Nem hiszem, hogy csámcsognának rajta, bár tudom, milyenek is tudnak lenni az emberek kis közösségben.
Fent van mind a két gyerekről 3-3 kép.
Nem teszek fel 20-30-at vagy többet, meg UH-os képet, pocakos képet, sem tettem fel.
igen, el.
inkább, mint magamról.
Szia!
En teszek fel mert kulfoldon elunk a rokonsag meg otthon van es igy legalabb latnak valamit abbol ahogy novekszik a kisfiunk.
De ha otthon lennenk lehet h nem tennek csak parat!
Udv:
6,5 honapos kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!