Anyukák! Felrakjátok a gyermekeiteket az iwiw-re, facebookra?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 21:18
1/29 anonim válasza:
Hát az én anyukám felrakja pl:amikor van a szülinapom,névnapom..-.-"
2/29 anonim válasza:
Igen!!Mivel a család elég szerte szét van és így a legkönnyebb tudatni, hogy mi van a kis 4 hónapos leányzómmal!!Már van 150 kép fent!! :)
3/29 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy regisztrálom-e őt, mint teljesen új felhasználó? - Nem.
Magamhoz rakok fel róla képet.
5/29 anonim válasza:
Szerintem amúgy ez nem jó dolog. Hogy valaki felrakja a pár hónapos gyerekét. Rakjon ki 1-2 képet a saját profiljába, de azért ne vigye már túlzásba.
6/29 A kérdező kommentje:
Bárki láthatja v. csak az ismerőseitek, rokonok?
2011. máj. 17. 21:21
7/29 anonim válasza:
4 hónapos babás vagyok..természetesen csak barátok és rokonok láthatják...
8/29 anonim válasza:
miért ne lehetne felrakni sokat?aki kíváncsi az megnézi aki nem az meg nem!!!ennyi...
9/29 krisztivan válasza:
Saját oldalamra igen,csak ismerős láthatja.Szerintem hülyeség egy babának,gyereknek csinálni oldalt,ha majd elég nagy lesz és akarja akkor megbeszéljük a lehetőségeket.
10/29 A kérdező kommentje:
Én is raktam fel a kisfiamról képeket, viszont csak az ismerősök láthatják.
Nagyon sok ismerősöm felrakja a gyermekét, úgy hogy bárki megtekintheti. Nem tartom előnyösnek. Vad idegenek ne nézegessék a gyermekeinket!
Nektek még nem jutott eszetekbe a gyerek maffia? Mostanában olyan sokat lehet ilyet hallani, sajnos!!!
2011. máj. 17. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!