Anyukák! Felrakjátok a gyermekeiteket az iwiw-re, facebookra?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 21:18
11/29 anonim válasza:
Az én anyukám még emailben sem szívesen küldözgeti a mi fényképeinket, nemhogy a facebookra rakná... Azért szerintem ő túlságosan aggódik, ennyire nem kell.
12/29 anonim válasza:
Én felrakom, de csak ismerős láthatja.
13/29 anonim válasza:
Nekem mindenki láthatja,sosem gondolta arra hogy a maffia fogja nézegetni.
14/29 anonim válasza:
Külön profilt nem csinálok neki, de az én oldalam tele van a fényképeivel :) 7 hós a lányom.
15/29 anonim válasza:
ÉN ezért töröltem magamat az iwiwről...megtalált egy pedofil állat:(és ez komoly,pedig csak ismerősök láthatták.
16/29 anonim válasza:
Én is felrakom!Csak ismerősök láthatják.
17/29 anonim válasza:
22:01!leírnád mi történt? tanulságos lehet!
18/29 anonim válasza:
én az iwiwre felraktam, de úgy hogy csak ismerősök láthatják
19/29 anonim válasza:
Én is felrakom. Messze élünk a nagyszülőktől, rokonoktól, így egyben láthatják a fiamat:) De a képeket csak ismerősök láthatják, és nem viszem túlzásba, pl. tavaly november óta nem tettem fel képet.
22.01 én is kíváncsi vagyok a történetre, nem árt az óvatosság!
20/29 anonim válasza:
22.01-es! ez engem is érdekelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!