Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Felrakjátok a gyermek...

Anyukák! Felrakjátok a gyermekeiteket az iwiw-re, facebookra?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 21:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
rakok, 7 vagy 8 kép van fönt róla, 1,5 éves :) szerintem ennyi pont elég, ha valaki több képet szeretne látni róla (pl. család) beengedem a blogomba ahol ömlesztve vannak róla képek :D
2011. máj. 17. 22:48
 22/29 anonim ***** válasza:

Facebookot nem használom,engem visszataszít.Sőt már az iwiw sem az igazi,legszívesebben én is törölném magam onnan.Ide raktam fel képeket,mikor megszülettek,egy darabig többet,aztán már egyre kevesebbet.Kifejezetten taszít,mikor valaki dugig nyomja 100-200 db képpel az adatlapját,egyféle beállításból feltesz vagy 20 variációt,egyiken behunyva a gyerek szeme,másikon kinyitva,de amúgy a helyzet ugyanaz.Nem tudom ez mire jó.Ilyenkor az egész üzenőfal dugig van velük.

Egyik ismerősöm a napokban rakott fel vagy 10 képet,ahol a gyerek teljesen pucér,és premier plánban virít a kis feneke lyuka.Ez már végképp nem elfogadható számomra.

2011. máj. 17. 23:00
 23/29 anonim ***** válasza:
Én is felraktam, de csak néhány képet a saját profilomra. Bárki láthatja, nekem sem fordult még meg ilyesmi a fejemben, hogy gyerekmaffia nézegetné facebookon a gyermekemet :) Nem vagyok ennyire paranoid.
2011. máj. 18. 01:23
 24/29 anonim ***** válasza:
Persze pucér képek kizárva!!!! Azt soha nem tennék fel semmilyen közösségi oldalról még kicsi babáról sem... !
2011. máj. 18. 01:24
 25/29 anonim ***** válasza:
én teszek fel képeket,de nincs fent sok róla,és csak az ismerősök láthatják.azért teszem fel,hogy a távol élő rokonok,barátok is láthassák.időnként frissítem a képeket,a régieket kitörlöm.az nem tetszik,ha valaki 228346 képet tesz fel agyerekéről,és szinte mindegyik ugyanaz.fekszik jobbra néz,balra néz középre néz,grimaszol,sír,vigyorog.uncsi.én mindig más témájút teszek fel,a régieket meg törlöm
2011. máj. 18. 07:28
 26/29 A kérdező kommentje:

22:01! Engem is érdekelne a történeted!

Borzalmas, hogy sok ember, hogy kihasználja mások jóravalóságát. Sokáig én sem gondoltam volna meg, hogy "gonosz" emberek nézegetik a gyermekemet. Most már végképp óvatos leszek.

2011. máj. 18. 09:34
 27/29 anonim ***** válasza:

facebookon kevés de iwiw-en sok képünk van nekünk is.Pucér egy sincs,max pelenkás:))

Az hogy egyes embereknek nem tetszik hogy ennyi képünk van fent nem kell nézegetni.A másik hogy tele van pl.az iwiw üzenőfal 2 kattintás és el lehet rejteni vagy e lehet állítani azt hogy a képfeltöltések ne jelenjenek meg.Vagy töröld az ismerősödet:)))Komoly barátod lehet ha nem érdekel a gyermeke képei:((((

2011. máj. 18. 10:32
 28/29 anonim ***** válasza:
A komoly barátaim gyermekeiről készült képek természetesen érdekelnek.De mivel ők valóban "komoly barátaim",ezért a nézőpontunk is nagyjából ugyanez,tehát hogy nem rakunk föl 34562 db képet a gyerekünkről.Azt viszont ne mondja nekem senki,hogy ha iwiwen pl. van vkinek kb. 500 ismerőse,az mind komoly barát:)
2011. máj. 18. 11:43
 29/29 anonim ***** válasza:
22:01-es vagyok,kaptam egy levelet egy számomra ismeretlen férfitől,hogy mit csinálna velem,hogyan elégitene ki szexuálisan,és ugyanezt tenné a kislányommal is (2,5 éves).Nem voltak fennt provokativ képek rólam,a kislányról meg főleg,a férjem elintézte a dolgot,de azóta egy közösségi oldalon sem regisztráltam magam:(Jobb félni mint megijedni.
2011. máj. 18. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!