Viszitek közösségbe a gyermekeiteket?
szia,
igaz, hogy a mi fiunk már 22 hónapos, de 3 hónapos kora óta járunk közösségbe. akkor az úszással kezdtük és ahogy nőtt és lett szép idő kezdtük a barátkozást. már két baba is van, akikkel szinte születésüktől fogva kis haverok, mi anyukák is jóban lettünk. mondjuk Ő egy kis duracel nyúl, imádja a bandázást, folyton jövés-menésben vagyunk. játszótér, játszóház, séta, barátkozás, plázázás, kávézás, én cipelem magammal minden hová és igyekszem úgy megoldani, hogy legyenek velünk más kisgyerekesek is :)
Ági
Én mostanában kezdtem el vinni 9 hónapos kislányomat a családsegítőbe, ott hetente van baba-mama klub. Néha kirándulást is szerveznek, meg előadókat is hívnak mindenféle témában. Kislányomnak is nagyon tetszik, és nekem is, hogy sok gyerek között lehet.
Nyáron egyszer-kétszer lementünk a játszótérre, de ott még nem sikerült bekapcsolódni a társasági életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!