2011 májusi születésű babákkal, hogy telnek a napjaitok? Mit szoktatok csinálni, jártok babás közösségbe?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 15:42
1/3 anonim válasza:
A kislányom május 31-én született, holnap lesz 8 hetes. Babás közösségbe nemigen járunk, mert falun lakunk és nagyon kevés itt a pici gyerek. Egy barátnőmmel voltunk együtt terhesek, és akkor tervezgettük is, h milyen jó lesz együtt babázni, de most valahogy sosem sikerül összehangolnunk a programjainkat.
A kislányom nagyon nyugodt, jó baba. Már kezd kialakulni a napirendje. Az éjszakát pár napja átalussza.
Napközben is sokat alszik, főleg ha rossz idő van.
Szinte minden nap nagyokat szoktunk sétálni, viszem magammal mindenfelé.
Sokat van a játszószőnyegén, nemrég kezdte el figyelgetni a feje fölött lógó plüssfigurákat.
Esténként lefekvésnél szoktam neki mesélni, énekelni.
2/3 anonim válasza:
Az én kisfiam május 16-án született. Kicsit hasfájós a kezdetektől, de már kezdi kinőni (remélem). Ha tele a poci nagyokat mosolyog, neki is tetszik a kiságy feletti zenélő, szereti nézegetni. Aludni napközben nem szeret esténként viszont nagyokat alszik (10-től 6-ig).
3/3 anonim válasza:
Május 10-én született a kislányom, eddig marha nehéz volt. Van egy most 22 hós testvére is, a kettőt összehangolni nem mindig sikerült, pláne, hogy eddig a kicsi nem aludt nappal. Éjjel 5 hetes kora óta 8-6 között alszik, 4 napja megtalálta az ujjacskáját, szopizza és szépen elaltatja magát vele, így már a nappali alvás is jól megy. 6,4 kg és nagyon édes. Sok gyerkőc van körülöttünk, sokat visszük a tesó miatt is, szóval közösség az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!