Most lesz 1 éves a kislányom. Ha szeretném bölcsibe íratni, akkor azt mikor kell megtennem? Ill. októberi születésű, nem fog lecsúszni a szeptemberi induláshoz képest? Tapasztalt anyukák hogy mennek ezek a dolgok?
Mi kispestiek vagyunk, itt egy évvel bölcsikezdés előtt be kellett íratni. A fiam tavaly októberben volt 1 éves, szeptemberben volt a beíratás és nemsokára kezdi is a bölcsit.
Nem tudom, hol laktok, de van ahol már várandósan várólistára kerültök, és még így sem biztos, hogy ténylegesen be is kerül. Rengetegen nem jutnak be a bölcsikbe.
Én most iratom be a lányomat, szintén októberi, azt írtam be jelentkezéskor, hogy 2012.szeptemberben kezdje, de persze én majd csak októberben vinném, amikor tölti a 2-t.
Nyugi nem fog lemaradni semmiről az egy hónap alatt.
Nekem a nagyobbik lányom decemberi, most fogja kezdeni az ovit, de nem érzem, hogy hátrány érné emiatt, hogy nem kezdte már el szept elején.
Minél hamarabb!!!
Én ma hivtam fel a bölcsit, hogy két év múlva szeptemberben menne a most 3 hós kisfiam.
Remélem sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!