Mi a véleményed arról, ha valaki rengeteg képet kirak a gyerekéről az iwiw-re?
Szeretem nézegetni mások babás képeit is, nem ezzel van a baj. Én is kiraktam a babámról kb. 20 képet, de szerintem még sok is.
Egyik imserősöm több száz fotót felrak, pl, ha valami új ételt ad a babának, akkor azt is fotózza és kirakja. Nem túlzás egy kicsit?
Az a véleményem, hogy mindenki maga dönti el, hogy mennyi képet rak fel. A te döntésed pedig, hogy érdekel-e vagy sem. Nem kötelező megnézni és ennyi!
Provokatív a kérdésed, naponta van legalább 1 ilyen kérdés itt az oldalon...
Szerintem a 100 semmivel sem nagyobb túlzás, mint a 20. Ekkora mennyiségnél már annyira mindegy, hogy 20 vagy 50 vagy 100 képről beszélünk.
Háromféle szülő van: aki egy képet sem tesz fel, aki feltesz mondjuk 1-5 db-ot, úgymond "mutatóba", és aki tizensok és ennél is több képpel árasztja el a közösségi oldalakat.
Egyiket sem tisztem elítélni, mindenki tegye ahogy jónak látja. Én maradok az első csoportban.
Betegesen irtózom attól, hogy közszemlére tegyem a gyerekeimet, sőt én sem szeretek ezeken az oldalakon nézelődni. De ez én vagyok, okom is van rá, és ettől függetlenül nem ítélem el azokat, akik számára a gyerekeik iránti büszkeség így nyilvánul meg.
Kamasz lányomnak már saját lapja van, tehát meg nem tiltom neki, de ellenőrzöm, miket pakolhat fel. Elfogadta a játékszabályokat, nincs vita belőle. De a tesók képe neki is tabu.
Szerintem meg miért ne tegye?Ha van rá lehetősége rengeteg képet feltenni,csak nyugodtan.
Én is sok képet teszek fel magamról,férjemről,gyerekeinkről.Vannak olyan nagyon távoli rokonaink akik szinte csak ilyen formában látják a családomat,mert olyan messze laknak,hogy nem tudunk találkozni.Így legalább ők is nagyon örülnek,hogy mindíg naprakész friss képeket látnak rólunk.
Szerintem a kérdésben szereplő is büszkeségből,anyai szeretetből tesz fel sok képet.És bizony egy távoli kedves rokonnak az egyfajta ajándék,ha látja a rokon babát mondjuk éppen enni a képen.
Szerintem ebben nincsen semmi kivetnivaló.
Pedig az én két gyerekemnek is van külön iwiwje,csináltam nekik...A fiam 4 éves lesz a nyáron,lányom pedig 2 múlt februárban.Sőt,képeket is teszek fel róluk a saját és az én oldalamra is!Ez miért baj?Mindenki maga tudja,mit szeretne.Van hogy én is megnézem ismerősők babás képeit,de nem állandóan az albumokat nyitogatom..
Kedves kérdező,mindenkinek a maga dolga,mennyi képet tesz fel akár magáról,akár a gyerekéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!