Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális dolog egy júliusban...

Normális dolog egy júliusban született babának virslit egészbe, és kenyeret héjjastul adni a babának? Egyik ismerősöm iwiw-es oldalán láttam, kicsit hanyadt estem ezen

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 22:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
21%
15 hónapos babám még nem ismeri ezeket a kajákat.
2010. jan. 6. 22:24
 12/32 anonim ***** válasza:
35%

Az én lányom egy jó nagy darab hurkával van lefényképezve- de meg nem ette, pedig idősebb jóval. A kenyértől semmi baja nem lesz, szerintem a virslitől se. Ennyi időssen te is kaptál, max a helyesírással vannak tőle gondjaid...

Nem értem, hogy uszító kérdést mi a fenének kell kiírni????

2010. jan. 6. 22:39
 13/32 Nikcsi ***** válasza:
50%

Szia!

Szerintem az nem normalis dolog, hogy ismerosodet egy anonim oldalon beszeled ki es jaratod le, gondolom szemtol szemben mar nem lennel ilyen bator. Szomoru hogy ilyenekre jut idod...

Egyebkent a kenyerrel semmi baj sincs, miert ne ehetne egy 6 honapos baba? A virsli meg mindenkinek szive joga, az en fiam 14 honapos es szokott kapni.

2010. jan. 6. 22:58
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

A gyereknek bármit lehet adni 6 hónapos korától, töltött káposztát is, csak hogy ezek az ételek nem egészségesek, de mindenki eldöntheti hogy egészségesen táplálja-e a gyermekét.

Még jó hogy kinézi a szádból a kaját, az enyém is kinéz mindent, de nem adok neki palacsintát mégsem.

Mindenki döntse el hogyan táplálja a gyerekét, csak nem értem, hogy ha lehet egészségesen, akkor miért kell egészségtelenül???

2010. jan. 6. 22:58
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is juliusi... de eszembe sem jutna kenyeret meg virslit adni neki.... még jocskán a pépes kajákat kell ennie. sőt. sztem fontos a tápszer is még ebben a korban .... abban vannak a vitaminok.. nem beszélve arrol, hogy mindenki tudja hogy miből készül a virsli... 2-vel előttem szólónak: és akkor mi van ha megkérdezi, az még nem jelenti, hogy a háta mögött beszéli ki.. engem is érdekelni, mer szerintem sem normális dolog egy 5és fél, 6 hos babának ilyen kajákat adni. rágcsálja a rágokát!! arra való! kicsit tulzásba viszed!
2010. jan. 6. 23:34
 16/32 A kérdező kommentje:
hááát nem csak azzal volt lefényképezbe,de még ketchup is volt azon a virslin,sőt túrórudit már 4 hósan kapta,persze a csokival együtt. na azért ez kicsit kkorai. van most egy 4 hós lányom.eszembe nem jutna adni neki rudit. 8 éves lányomnál elkezdtem a hozzátáplálást 3.5 hósan a dokira hallgattam sajna,hát most olyan érzékeny mindenre hogy borzasztó. engem szintén korán kezdett anyu hozzátáplálni,na hát nekem is mindentől fáj a gyomrom.a két tesómat csak 6 hós korától,ők még hírből sem tudják hogy milyen az a gyomorfájás.
2010. jan. 7. 06:42
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
igazi sötét modern anyukák, szerintetek a tápszer egészséges? az hogy mondjuk gyümölcspürét adtok neki éjjel nappal egészséges? olyan kis nyomorék gyerekeitek lesznek hogy rossz lesz nézni... nem igaz hogy a saját véreddel így bánsz, hogy az általad úgymond "egészségesnek" tartott fossal eteted, gratulálok csináljátok csak
2010. jan. 7. 08:07
 18/32 anonim ***** válasza:

Én 6 hónapos koráig csak szoptattam, aztán szépen sorban jöttek a gyümik, zöldségek. Kenyeret 11 hónapos korában kapott először. A szoptatást 19 hónaposan hagytuk el. Tehát próbáltam jól etetni.

De sajnos emésztési, felszívódási gondjaink vannak (mint kiderült már 2-3 hós kora óta), csak a dokik mindig másra fogták.

A lényeg, hogy ezek a dolgok lehet, hogy már születéskor eldőlnek. Mindegy, hogy mit eszik.

A napokban születik a következő babánk. Őt is minnél tovább szeretném szoptatni, és bízom benne hogy így lesz jó.

Amúgy kiskoromban (ami már 31 éve volt) én is tápszeres voltam, és szerintem teljesen normális vagyok. Én sem ettem hurkát, virslit, túró rudit ennyi idősen.

2010. jan. 7. 08:26
 19/32 anonim ***** válasza:
Én még olyant is láttam, hogy a pár hónapos Colát ivott cumisüvegből, mert nem volt elég teje az anyának.Azóta nem lepődök meg semmin.
2010. jan. 7. 08:57
 20/32 anonim ***** válasza:
8:07es. te elmebeteg vagy. szerinted a virsli jobb kaja mint az almapép? gratulálok...
2010. jan. 7. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!