Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány évesen érezted késznek...

Hány évesen érezted késznek magad a gyerekvállalásra? Nemet is írjatok.

Figyelt kérdés

2014. júl. 2. 16:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Elképzelésem az volt,hogy majd 24 éves koromban.Hát,most vagyok 23 éves(párom 33),a lányunk 21 hónapos.Nem így terveztük,de nem volt szó sosem róla,hogy ne tartsuk meg.Sokkal nehezebb nekünk szerintem,mint azoknak ,akik tervezték is.Szeretem,imádom a lányomat,de nehéz,mert így nem dolgoztam végül,sulit se tudtam befejezni.Tehát ha úgy nézzük mindent feladtam érte,nem bánom,de sokkal nehezebb lesz így bármire is vinnem.

Nő vagyok.

2014. júl. 3. 11:34
 22/23 anonim ***** válasza:
Mindig is előre elterveztem az életem, iskola befejezése, ház, jogosítvány, autó. 20éves koromra ez sikerült is, az első szerelmemmel vagyok együtt még mindig, aki már a férjem. Most vizsgáztam le, előre tudtam, hogy nem lesz munkám (már suli alatt is érdeklődtem, sikertelenül) így januárba baba mellett döntöttünk, elsőre meg is fogant :) sokszor el sem hiszem, hogy minden álmom valóra vált eddig, nagyon boldogok vagyunk a férjemmel, alig várjuk meglegyen a babynk.
2014. júl. 4. 13:13
 23/23 anonim ***** válasza:
Most vagyok 26 éves (lány), a párom 30. Most, hogy végre sikerült külön költöznünk a szülőktől, lediplomáztam, dolgozunk mind a ketten, úgy döntöttünk, hogy jöhet a baba. A párom egy éve még azt mondogatta, hogy majd csak 35 éves korára szeretne babát. Most már ő kérdezgeti tőlem mindig, hogy mikor kezdjük. Mára én is megértem rá. :) (6 éve vagyunk együtt.)
2014. júl. 4. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!