Hány évesen érezted késznek magad a gyerekvállalásra? Nemet is írjatok.
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 16:48
11/23 anonim válasza:
27 voltam, rögtön sikerült is.
29/N
12/23 anonim válasza:
30, de csak 32 évesen lettem terhes
13/23 anonim válasza:
22eves voltam majdnem 23mikor megbeszeltuk,h ket ev mulva összehozzuk csak úgy mert akkor lenne jó ès mínden adott meg hàt ő az első fèrfi az èletemben akivel tènyleg leakarom èlni az èletem!előtte mindig úgy gondoltam majd 30evesen szülök èn előbb biztos nem..jővőre lett volna,h letelik a bizonyos ket èv ...idèn összejött :))előszőr jó nagy meglepetès ès mèg nagyobb öröm,h csak úgy jött ès semmi erőlködès..decemberre vàrom..igazi szerelelem gyerek:)))
14/23 anonim válasza:
25 éves vagyok, mostanában gondolom már úgy, hogy vágyom egy gyermekre. Valószínű, hogy közrejátszik az is, hogy a legjobb barátnőm épp a leendő keresztgyermekemet várja. :)
Vele/velük együtt izguljuk végig a terhességet a párommal, és már rajta is látom, hogy lassan szeretne egy gyermeket. Ha minden jól megy, év vége felé szeretnénk nekivágni mi is.
15/23 anonim válasza:
25-26 éves korom környékén, de egy évet váratott magára a gyermekáldás. 33/N
16/23 anonim válasza:
20 évesen már megmozdult bennem a dolog,és irigyeltem azt aki szült vagy babája volt az ismerettségemben,de akkor még volt bennem félelem.Végül 23 évesen jött el,hogy akarom,és akarom,és mindenek felett.Páromnak is szerencsére.2 hónap alatt összejött.
17/23 anonim válasza:
20 évesen azt hittem, de tévedtem, érdemes volt várni. Aztán 25 évesen éreztem igazán, és rögtön sikerült is. Nő vagyok.
18/23 anonim válasza:
Én 28 voltam mikor megismertem az azóta már férjemet, és mikor már együtt voltunk- úgy ösztönösen elindult bennem a család/gyerek utáni vágy. 30voltam mikor férjhez mentem hozzá és 32-34-36évesen szültem a három gyereket! :))
19/23 anonim válasza:
Fura lesz de 23-24 éves korom között éreztem először,hogy nagyon vágyom babára,úgy éreztem kész vagyok rá,de 21 voltam mikor született a fiam,de más volt,mert meglepi baba volt,már kész tények elé lettem állítva,ennek ellenére szeretem nagyon és igyekeztem mindig is jó anya lenni,a vágy később jött, 1 éven belül tervezzük a tesót.24L
20/23 anonim válasza:
26 évesen, de azóta se jött még össze, ez már 1 éve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!