Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek melyik a legideáli...

Szerintetek melyik a legideálisabb életkor a teherbeesésre, gyerekvállalásra?

Figyelt kérdés

Én most vagyok 24 éves, novemberben töltöm be a 25. életévemet és jelenleg várandós vagyok az első babánkkal.

Tudom, bonyolult kérdés, de néha fiatalnak, néha idősnek érzem magam, párszor elbizonytalanodom, de nem abban, hogy szeretnénk-e a babát, hanem saját magamban. Más anyukák vagy kismamák már a terhességük előtt rengeteg könyvet olvastak sok infót begyűjtöttek a terhességről, szülésről, kisbabákról, gyereknevelésről, én meg úgy érzem, hogy semmit sem tudok!

Nektek mi a véleményetek?

2014. jún. 10. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az ideális korban vagy a terhességhez! Én 32 évesen szültem, de néha kicsit "öregnek" érzem magam, jól tetted hogy belevágtál, ne aggódj, senki nem tud mindent! Ösztönösen ráérzel majd, és sok segítség van, neten, könyvekben, család, barátok: :)
2014. jún. 10. 23:22
 2/7 anonim ***** válasza:

biologiailag a tokeletes korban vagy!:-) Ha ugy erzed semmut se tudsz es ezen szeretnel valtoztatni olvass te is konyveket, kerdezz vagy hallgass meg masokat. Mellesleg egy-ket ev mulva mivel addigra sajat tapasztalatokkal leszel tele, az osszes nalad korosabb es konyveket agyonolvaso kismamakat le fogsz pipalni, mert neked sajat igazi tudasod lesz a sajat gyerekedrol:-) es majd masoknak akkor te tudsz segiteni, meselni.

ha meg annyira nem zavar, hogy nem okvasod agyon magad, akkor sincs gond, de azert a polcra szerezz be valami osszefiglalo praktikus muvet, hogy amikor mar megszletett a kisbabad. akkor ha valami nem megy lekaphasd onnan es beleolvashass, hogy itletet, megoldast talalj egy problemara (ha lesz ilyen).

2014. jún. 10. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
20-25 között
2014. jún. 11. 00:22
 4/7 anonim ***** válasza:

En is 24 éves koromra tervezem :) (most 22 vagyok)

persze nem mintha azon múlna hogy én hogy tervezem, de remélem összejön úgy =)

2014. jún. 11. 01:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Én az elsőt 23 évesen szültem,az orvosom azt mondta ez a legideálisabb kor a szüléshez,és mi is mindenképp 25 előtt terveztük az elsőt,a második babát 30. éves korunkig,ez is összejött,most 1 hónapos,és 27 évesek vagyunk. Nekünk ez az ideális. Én terhesen olvastam nagyon sokat.Ne aggódj nem maradtál le semmiről,olvasgass,tájékozódj,és meglátod mindenbe belejössz majd :) Boldog babavárást!
2014. jún. 11. 06:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor amikor a nő és a férje is megérett a gyerekre, ha ez 20 éves akkor akkor ha ez 30 felette akkor akkor.
2014. jún. 11. 06:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ, jó tanácsot, kedvesek vagytok!

Igyekszem beszerezni valami jó könyvet vagy könyveket.

Tudnátok esetleg ajánlani egy jót? Olyat, ami nektek bevált, amit jó olvasni, ha valami kérdésed van, vagy egyszerűen azért, mert foglalkoztat a téma.

2014. jún. 11. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!