Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan vehetném rá a páromat...

Hogyan vehetném rá a páromat a gyerekvállalásra?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a párommal, én 38 éves vagyok ő 27. Neki van már egy kislánya előző kapcsolatból. Na mármost ő leszögezte már a kapcsolatunk legelején hogy nem szeretne több gyereket szülni sem most sem később, a kislányával is véletlenül esett teherbe. Én ezt meg is ígértem neki, magamban bíztam abban hogy majd változik ezzel kapcsolatban a meglátása, meg aztán nem tartottam ezt még a kapcsolatunk elején én sem olyan fontosnak, de most egész másképp látom, ráadásul nagyon jó anya, biztos vagyok benne, hogy a miénknek is az lenne...csak nem tudom hogyan beszéljem rá, mikor ezt pedzegetem mindig azt hajtogatja hogy ő megmondta már a legelején, akkor keressek nyugodtan mást. De én nem akarok. Őt akarom. Szerintetek?
2013. márc. 23. 01:49
 1/6 anonim ***** válasza:
nem túl jó erőltetni szerintem.
2013. márc. 23. 02:46
 2/6 anonim ***** válasza:

főleg ha a gyereke nem várt volt..

én nem erőltetném.

nálunk is a párom szeretett volna babát, én nagyon nem akartam szülni. de valahol azóta sem tudom megbocsájtani, hogy válaszút elé állított..pedig örülök, hogy anya lehetek.

én gyerek nélkül is le tudtam volna élni az életemet, ő nem..

2013. márc. 23. 02:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Erőltetni, válaszút elé állítani szerintem sem szerencsés, hiszen ő korrektül megmondta, mit gondol erről. Viszont még egy őszinte konkrét beszélgetést (nem csak pedzegetést) megérne a dolog, válassz megfelelő időt rá, és mondd el az érzéseidet, tárd ki a szíved, hátha kompromisszumot (idő) tudtok kötni. Ha nem, akkor Neked kell eldöntened, Ő és (csak) egy nevelt gyermek, vagy más és saját...
2013. márc. 23. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Felesleges, ha ő elutasítja. Láthatóan soha nem akart gyereket és hidd el, nem örülne, ha terhes lenne.

Alapból a korban is eléggé benne van már, ezért is lehet, hogy nem akarja és egyébként is, ha nem érzi úgy, hogy gyereket akar, akkor ezt nem szabad erőltetni.

Főleg, hogy ő korrekt volt veled.

2013. márc. 23. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Korban is eléggé benne van már? Nem a lány a 27 éves, és a pasi 38? Mert ebben az esetben teljesen jó korban van...

A lényeg, hogy egy őszinte beszélgetést mindneképpen megér a dolog. Ülj le vele, és tárd ki a lelked. Mondd el neki, hogy mindenben mellette állnál, de apa akarsz lenni.

2013. márc. 23. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja, ő a 27?

Akkor nem szóltam, azt hittem a párod 38, bocs, én néztem be.

2013. márc. 23. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!