Mit tegyek? A párom még nem áll készen a gyerekvállalásra, és ez kikészít lelkileg!
Újra depresszióba estem, és visszatértek a régi rossz szokásaim is, amikről azért sikerült leszoknom, hogy jó anya tudjak lenni. A párom azt mondta, hogy ő még nem érzi magát késznek erre, és ez engem megöl lelkileg, mert tudom hogy semmit sem tudok tenni, hogy meggondolja magát.
De annyira vágyom már a kisbabánkra, hogy lassan megőrülök! Mit tehetnék?
Légy türelmes, próbáld megérteni a miértjeit.
Èn a páromra olyan 3 évet "vártam" hogy ő is úgy érezze, itt az idő a baba vállaláshoz. Ő nagyon logikus szemléletű ezért levezettem neki a dolgokat. Kis idő után bele is vágtunk.
Persze számítanak a körülmények amiknek szerintem adottnak és fixnek kell lennie. Ha kicsit felelős akarsz lenni a káros szenvedélyeddel már most felhagysz. Pláne ha babát szeretnél.
Ha kivárod hogy együtt akarjátok sokkal másabb mint ráeröltetni vagy magadat belelovalni és kibirulni ezen.
Kitartást!
Attól függ, hány évesek vagytok.
Némelyik pasi sokszor csak hitegeti a nőt, hogy még nem áll készen, majd ekkor meg akkor, aztán egyszercsak lepattan, a nő meg ott áll harmincvalahány évesen, és csak les (tapasztalat sajnos).
Szóval nagyon kell vigyázni ezzel a szöveggel.
Ha még fiatalok vagytok, akkor érthető, hogy esetleg még nem szeretne babát, de sok pasi csak az időt húzza ezzel a szöveggel.
3. vagyok, ebben az esetben akkor nem hinném, hogy erről van szó, hogy az időt húzza, akkor tényleg így érez, ami nem is csoda, hiszen csak 20 éves.
Megértem a baba utáni vágyadat, de sajna akkor nekem sincs jobb ötletem, mint a kivárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!