Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen "házi- örizetben" 3...

Milyen "házi- örizetben" 3 évig a babázni?

Figyelt kérdés

Én rengeteget foglalkozok a babával,olvasunk 20 mesekönyvböl egymás után,játékokat fogdosunk órákig,házimunka is elkszül estig.És minden nap kimegyünk levegözni ha az ídőjárás engedi.Szóval vissza megyek dedóba mert most ez a munkám.

De már hiányzik a kellemes kaland amit nem tudok magamnak csinálni házi-örizetben :D!!!

Szilveszterem is haloti torhoz hassonlitott olyan kedvetlen volt a bui.Ti hogy vagytok?

2010. jan. 5. 08:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

Hát, ha neked le kell menned a gyereked szintjére, hogy játszani tudj vele???!!!

Nem hallottál még arról, hogy mindenkiben ott él a Gyermek?

Nem csak tanulatlan vagy, de a lelki életed is sivár.

2010. jan. 8. 18:34
 32/35 A kérdező kommentje:
Te meg egy NAGY 0 VAGY !!!!!!!!!!!
2010. jan. 8. 19:27
 33/35 A kérdező kommentje:
Tanulatlanak nem tartom magam ,mert a szakmámban felsöfokon végeztem. BEEEEEEEEE
2010. jan. 8. 19:33
 34/35 A kérdező kommentje:
Kedves 62 % -os válaszadóm ,szerintem a te lelked van kiszikadva,és sajnálom hogy ilyen kifacsart lelki villágod van. Nem vagyok sértödékeny és nem tudsz egy pillanatra se elszomorítani az igazságalan írásoddal.KACC-KACCC Inkább jót mulatok rajtad ,köszönöm.
2010. jan. 8. 19:50
 35/35 anonim ***** válasza:

Kérdező,nem kell elnézést kérned,és magyarázkodnod azért mert így érzel.Ha egy anya gyermekei születése előtt olyan munkát végzett amit szeretett,ne adj isten még jól is csinált,hasznosnak is érezte magát, az teljesen természetes,hogy egy idő után nem elégíti ki az,hogy mit olvassak ma este gyerekek?

Én 10 évig dolgoztam poszoperatív őrzőben,emberek későbbi életminőségét befolyásoló döntéseket kelett meghoznom pillanatok altt.

Ha fél éve kérdezel akkor azt mondom,hogy kösz jól vagyok itthon,sőt élvezem.De így 3,5 év itthonlét után,már azért nem elégít ki az,hogy :melyik DVD legyen a Thomas,vagy a Micimackó?

A fiammal 2 év után visszamentem dolgozni,és úgy van ahogy az első oldal alján az a lepontozott anyuka írja,semmi gondja nem volt a gyereknek.Sőt kiegyensúlyozott,nyitott,barátságos,érdeklődő gyermek lett.Minden nevelője szerint jobban tájékozott a világ dolgaiban mint más gyerek,és hát biztos nem attól,mert itthon ült velem a szőnyegen,és kockáztunk,hanem attól,hogy sok változatosság volt a mindennapjaiban.

2010. jan. 8. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!