Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen "házi- örizetben" 3...

Milyen "házi- örizetben" 3 évig a babázni?

Figyelt kérdés

Én rengeteget foglalkozok a babával,olvasunk 20 mesekönyvböl egymás után,játékokat fogdosunk órákig,házimunka is elkszül estig.És minden nap kimegyünk levegözni ha az ídőjárás engedi.Szóval vissza megyek dedóba mert most ez a munkám.

De már hiányzik a kellemes kaland amit nem tudok magamnak csinálni házi-örizetben :D!!!

Szilveszterem is haloti torhoz hassonlitott olyan kedvetlen volt a bui.Ti hogy vagytok?

2010. jan. 5. 08:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
23%
Szegény baba, 7 hónapos kora óta dada vigyáz rá, minek kellett neked egyáltalán szülni?De most komolyan!Vagy ennyire félted az állásod, vagy ennyire munkamániás vagy?
2010. jan. 7. 22:22
 22/35 anonim ***** válasza:
23%

El kellene fogadnunk, hogy nem vagyunk egyformák.

Ha egy anya attól boldogabb, ha 7 hónap után visszamegy dolgozni, hát tegye. Neki így a jó, máskülönben otthon maradna.

2010. jan. 8. 07:42
 23/35 anonim ***** válasza:
76%
22:21 és 22:22, Én vagyok a nagyképű felsővezető. Azért kellett a gyermek, mert akartam. Mik vannak, mi? Szánalmasak vagytok, Én meg a Ti gyerekeiteket sajnálom, mert ugyanilyen szánalmas, savanyú, rosszindulatú emberek lesznek belőlük, mint amilyenek Ti vagytok. Szerencsétlenek, tényleg nagyon sajnálom Őket. Pont az ilyeneknek nem kéne gyereket szülni, mint Ti vagytok, mert csak gyarapítjátok azon emberek táborát, akik szerintem a világon a legrosszabb fajták. Szörnyű egyszerűen!
2010. jan. 8. 11:35
 24/35 A kérdező kommentje:

13 éve élünk szép ,csendes ,meghitt házasságban .10 év van a gyerekek közt és édestestvérek.

Nagy gyerköcömet tisztelem ,és büszkeségemnek becézem a kicsikét imádom ,és egy csodának gondolom a gyerekeimet.De ez végül is magánügy ki mit érez,én nem is ezt kérdeztem. És jót lustálkodok 3 hósszú évig.

2010. jan. 8. 13:47
 25/35 A kérdező kommentje:
SAJNÁLOM HOGY ROSSZUL ÉRTELMEZTETTEK V. GUNYOLODTATOK VELEM!
2010. jan. 8. 13:52
 26/35 anonim ***** válasza:
Ne törődj ezzel a sok, rosszindulatú, már bocs, de hülye p-vel. Olyan marhára ráérnek, és üres az életük, hogy azzal töltik ki, hogy itt, névtelelnül, másokat csesztetnek. Hihetetlen, nem, hogy egyeseknek attól jobb a közérzete, hogy bunkón viselkednek másokkal? Mindegy is, Én együttérzek, és egetértek Veled, teljesen normális, ahogy érzed Magad, mert mindenki más, aki nem így van Vele, hazudik. Ennyi. Esetleg valami csajbuli? Hol laksz? :-))
2010. jan. 8. 14:00
 27/35 anonim ***** válasza:
23,10-es vagyok és nem érzem úgy, hogy bántottalak volna a soraimmal. Remélem hogy te sem érzed így és nem rám vonatkoznak a soraid!? Én csak válaszoltam a kérdésedre de nem ítéltelek el. Te így érzel és kész. Ezért írtam, hogy akkor add be inkább bölcsibe v. oviba és menj vissza dolgozni ha az boldoggá tesz. Mert egy boldog kiegyensúlyozott anyuka többet ér mindennél egy kisgyermek számára. És inkább dolgos szülő legyél mintsem segélyenélő mihaszna valaki. Találd meg önmagad és az aranyközép utat a család és a munka között. És ha a mai világban van hová visszamenni dolgozni az bizony nagyon nagy szó. Én nem vágyom vissza már írtam hogy miért nem. Nem lustaságból, csak elég volt abból az idegből. De nem is fogom magam úgy széthajtani ha vissza megyek mint anno. Mert az energiáimat inkább a gyerekemnek fogom tartogatni. Csak annyit melózok majd amennyit elbírok még idegileg és fizikailag. És max. 8 órát. Utána húzok el az irodából mint a vadlibák :)
2010. jan. 8. 14:16
 28/35 A kérdező kommentje:

különben én viccesnek tartóm a háziörizet,és a dedós kifejezést

a szilveszter meg uncsi volt, és sajnálom hogy nem voltam egy élmény dús buliban, maire vissza gondolhatok és mosolyt csal az arcomra .

Értem én lányok ,és köszönöm hogy velem is vagytok !

Szép napot ,kellemes babázást!

2010. jan. 8. 14:30
 29/35 A kérdező kommentje:

házi-örizet ===== házkörüli élet bizonyos ídeig!

nem rabssságra gondoltam kacc-kaccc

dedó= megtanitóm játékokkal játszani ,bele merülök a játékba ,lemegyek az Ő színtjére!!!! kacc-kaccc rajtatók

2010. jan. 8. 15:00
 30/35 anonim ***** válasza:
Az az anyuka vagyok,akinek 16 év a korkülönbség a gyerekei között(01.05).Igen,édes tesók,és szeretnénk még 1 babát(azt se bánnám,ha ikrek,amire van esély,mivel 4 ikerpár van a családban).Mindketten 37 évesek vagyunk.
2010. jan. 8. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!