Elszeretném kezdeni a meggy kóstoltatását, de mivel édesítsem? Vagy tejpépbe keverve nem savanyítja nagyon? Van a fagyasztóban "házi" meggy, így az még nem cukros. És hogy pürésítem? Azt is megfőzöm?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 18:48
1/5 anonim válasza:
Nem kell megfőzni, meghámozni sem. Mosd meg és jó alaposan turmixold le.
Például banánnal finom édes lesz.
2/5 anonim válasza:
Ha pl. vaníliás, gyümölcsös tejpépbe teszed, nagyon finom lesz. Nem lesz tőle ehetetlenül savanyú. A babák szeretik a savanykás ízeket, legalábbis az én fiam imádja.
Jól megmosod a meggyet, leturmixolod, esetleg átszűrheted, hogy a nagyobb héjdarabok ne menjenek bele. Ebbe teszel tejpépet, hogy a megfelelő sűrűségű legyen, anyatejjel, vízzel hígíthatod.
3/5 anonim válasza:
A banános meggy nálunk is nyerő volt :)
4/5 anonim válasza:
Egy biztos, ne cukrozd, ne édesítsd, szokja meg a natúr ízeket.
Nálunk is a banán-meggy nyerő páros volt! Egyszerre botmixereztem le, és olyan jó kis krémes lett.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Kipróbáljuk! :)
2011. szept. 30. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!