Tehéntej? 1.5 vagy 2.8 esetleg házi?
Melyikkel érdemes elkezdeni bevezetni???
Pár napja evett 11 hónapos lánykám a kuglófból,és elfelejtettem,hogy van benne tej. Nem lett kiütése. Ha allergiás lenne rá,az ilyen kis mennyiségtől is kijönne?
Ha allergiás lenne rá,akkor a 7 hónapos korban bevezethető natúr joghurttól is kiütéses lett volna.Nem kell ennyire beparázni! :)
Szerintem kezd az 1.5 tejjel.
3 hónapos korom óta iszom tejet, semmi bajom. Kövezzetek meg, de 10 hónapos kislányommal is kóstoltatom szépen lassan, teljesen oda van a tejtermékekért. Semmi baja a tejtől.
A védőnő 2,8-as tejet mondott, mert a másikban nincs elég zsír a vitaminok feloldásához.
Köszönöm, én is a 2.8 as mellett voksolok.
Nem akarom még elkezdeni, két három hetet még várok.
Gyerekeknek a 2.8 % vagy 3.5 %-os tejet javasolják fogyasztásra, mert ezekben a zsírban oldódó vitaminok nagyobb mennyiségben vannak jelen. Allergia szempontjából teljesen mindegy a zsírtartalma.
Három éves korig minden esetben fel kell forralni a tejet, akár zacskós akár dobozos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!