Melyik a jobb a babaknak a bolti tej vagy a hazi tehentej? Termeszetesen akkora babara gondolok, aki mar ihat tehentejet.
Én személy szerint a bolti tejet részesítem előnyben.
Egyrészt a házi tej szerintem tehénszagú,én sem iszom meg,pláne,hogy egyszer a Dédinek hozott tejben rágógumit találtunk.
Másrészt jobban bízom az iparilag kezelt tejben....
De ez csak a saját személyes véleményem.:)
Én a házi tejet részesítem előnybe. Az még nincs "kizsigerelve", és nincs tele mindenféle ipari szeméttel. Persze mi olyan helyről hozzuk, kapjuk a tejet, ahol tudom, hogy tiszta és rendezett minden, egészségesek a tehenek és nem az útszélén legelnek, nem vacak takarmányt kapnak.
Ja, és egyáltalán nem bociszagú a házi tej!!!!!! Hanem annak még tej szaga van.
Próbálja ki aki akarja. Öntsön ki egy pohár bolti és egy pohár házi tejet altatni. Aztán nézze meg, hogy melyikből mi lesz. Ezek után megitatná vajon a gyermekével a bolti tejet? Vagy akár saját maga? Kötve hiszem....
Ja, és a friss házi tejet még egy napig hagyom állni egy jól zárható tálban, másnap leszedem a tetejét és úgy forralom fel. Így kisebb lesz a zsír %-a, és hígítás nélkül tudom adni a kislányomnak. Soha nem volt még se nekünk, se neki semmi baja. A bolti tejtől érdekes módon beteg vagyok. Megy a hasam, fetrengek a görcsöktől, kíntól, kiütéses leszek tőle. De a házitól semmi bajom. Vajon miért van ez???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!