Milyen "házi- örizetben" 3 évig a babázni?
Én rengeteget foglalkozok a babával,olvasunk 20 mesekönyvböl egymás után,játékokat fogdosunk órákig,házimunka is elkszül estig.És minden nap kimegyünk levegözni ha az ídőjárás engedi.Szóval vissza megyek dedóba mert most ez a munkám.
De már hiányzik a kellemes kaland amit nem tudok magamnak csinálni házi-örizetben :D!!!
Szilveszterem is haloti torhoz hassonlitott olyan kedvetlen volt a bui.Ti hogy vagytok?
11 hónaposak a kicsik, irtó jót szilvesztereztem, reggelig.
Szoptatom őket, ennek ellenére ittam és dohányoztam (lehet megdobálni, de reggel lefejtem és kiöntöttem a tejet, őkmeg életükben kb. másodszor tápszert kaptak..., úgy gondoltam, 11 hónap után ennyit megtehetek én is, eddig mindenben ők voltak az elsők), táncoltam reggelig, a párommal együtt, mama pedig ideutazott és gyerekvigyázott kivételesen.
Amúgy apa is van a világon, én őrá hagyom néha a gyerekeket (3 db összesen) és megyek a dolgomra, akár csak egy magányos bevásárlás is jót tud tenni az ember lányának.
Amúgy minden nap szánj magadra időt bátran, addig tedd a picit a korának megfelelő helyre (járóka, kiságy, bármi), fél órát-egy órát el kell tudnia lenni egyedül is, erre is meg kell tanítanod, úgyhogy közben otthon tornázhatsz, netezhetsz, bármit csinálhatsz, ami kikapcsol.
persze elrakom én is a járokába v. szülökhöz szerencsére nem vagyok a nyakán mindig :D
Most is itt szaladgál körülöttem bujocskázik ,nevetünk ,síkitozunk 14 hónapos,nagyfiam meg suliban.
De olyan egyhangunak találom a napokat ,megyek mindjárt fözni valamit aztán a többi...
Végül is nics barátöm akivel jókat hülyülnénk.
A fiatalkor olyan élmény düss volt ,mosmár mások az örömök.
Ohh Plázázni is járok a nagyfiam elkisér ,mert apuka hétvégén pihen.(CSAK EZ - AZ EGY VASÁRNAPOM VAN -panaszolja szegény apuka.-Nekem meg egy se mert mosunk ,fözünk akor is. -mondom én.)
De csak ruhákat szeretek akciósan vásárolni ,az igazábol kikapcsol.
Az élelmiszert utálom ki-be pakolászni :D
21:19-es:Szánalmas vagy!!!!!
Máshol okoskodj, itt nem erre vagyunk kíváncsiak!
Köszike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!