Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen "házi- örizetben" 3...

Milyen "házi- örizetben" 3 évig a babázni?

Figyelt kérdés

Én rengeteget foglalkozok a babával,olvasunk 20 mesekönyvböl egymás után,játékokat fogdosunk órákig,házimunka is elkszül estig.És minden nap kimegyünk levegözni ha az ídőjárás engedi.Szóval vissza megyek dedóba mert most ez a munkám.

De már hiányzik a kellemes kaland amit nem tudok magamnak csinálni házi-örizetben :D!!!

Szilveszterem is haloti torhoz hassonlitott olyan kedvetlen volt a bui.Ti hogy vagytok?

2010. jan. 5. 08:36
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
76%
7 hónapos korában visszamentem dolgozni, persze, nem azért, mert nem bírtam otthon, más okból, de nem hiszem, mellesleg, hogy mág sokáig bírtam volna. Pedig kislányom egy angyal, semmi baj Vele, egyszerűen Én nem bírtam a bezártságot, az eseménytelen, rutinéletet. Most 11 hónapos, boldog kiegyensúlyozott baba, és mindkettőnknek jót tett, hogy minden nap távol vagyok Tőle néhány órát.
2010. jan. 5. 08:43
 2/35 anonim ***** válasza:
84%

11 hónaposak a kicsik, irtó jót szilvesztereztem, reggelig.

Szoptatom őket, ennek ellenére ittam és dohányoztam (lehet megdobálni, de reggel lefejtem és kiöntöttem a tejet, őkmeg életükben kb. másodszor tápszert kaptak..., úgy gondoltam, 11 hónap után ennyit megtehetek én is, eddig mindenben ők voltak az elsők), táncoltam reggelig, a párommal együtt, mama pedig ideutazott és gyerekvigyázott kivételesen.

Amúgy apa is van a világon, én őrá hagyom néha a gyerekeket (3 db összesen) és megyek a dolgomra, akár csak egy magányos bevásárlás is jót tud tenni az ember lányának.

Amúgy minden nap szánj magadra időt bátran, addig tedd a picit a korának megfelelő helyre (járóka, kiságy, bármi), fél órát-egy órát el kell tudnia lenni egyedül is, erre is meg kell tanítanod, úgyhogy közben otthon tornázhatsz, netezhetsz, bármit csinálhatsz, ami kikapcsol.

2010. jan. 5. 08:51
 3/35 anonim ***** válasza:
73%
Én sem voltam rabja egyik gyerekemnek sem.Csak délután játszottunk,napközben az ágyukban,vagy a szonbájukban voltak,és egyedül játszottak.És sokszor hagytam az apjukra vagy a nagymamákra is őket,ha valahol dolgom volt,vagy csak egy kicsit beszélgetni,kikapcsolódni akartam.Nekik is jobb volt,hogy nem voltak anyásak.Mégis mindegyik kiegyensúlyozott,és egészséges gyerek lett. Hárman vannak.Nem jó ez a mai divat,hogy a gyereknek csak az anyuka szoknyája mellett legyen a helye.Ez mindkettőjüknek rossz.
2010. jan. 5. 08:54
 4/35 A kérdező kommentje:

persze elrakom én is a járokába v. szülökhöz szerencsére nem vagyok a nyakán mindig :D

Most is itt szaladgál körülöttem bujocskázik ,nevetünk ,síkitozunk 14 hónapos,nagyfiam meg suliban.

De olyan egyhangunak találom a napokat ,megyek mindjárt fözni valamit aztán a többi...

Végül is nics barátöm akivel jókat hülyülnénk.

A fiatalkor olyan élmény düss volt ,mosmár mások az örömök.

2010. jan. 5. 08:58
 5/35 A kérdező kommentje:

Ohh Plázázni is járok a nagyfiam elkisér ,mert apuka hétvégén pihen.(CSAK EZ - AZ EGY VASÁRNAPOM VAN -panaszolja szegény apuka.-Nekem meg egy se mert mosunk ,fözünk akor is. -mondom én.)

De csak ruhákat szeretek akciósan vásárolni ,az igazábol kikapcsol.

Az élelmiszert utálom ki-be pakolászni :D

2010. jan. 5. 09:17
 6/35 anonim ***** válasza:
67%
Sztem kirááááály!2 gyerekem van,és imádok velük lenni.A nagy már ugyan a saját útját járja(18 éves lesz),de a kicsi maximálisan rajtam lóg(19 hós).Én szinte egész délelőtt jövök-megyek vele,és mindenhova viszem magammal.Délután alszik egy nagyot,aztán vki elszórakoztatja(én,a bátyja,vagy apa).A szilveszterünk is nagyon jó volt,ő 10 körül kidőlt,mi fél 3-ig buliztunk(10-en voltunk).Én nagyon jól érzem magam így a bőrömben,és tervezzük a 3.babát is.Igaz,az ismeretségi körünkben is bébi bumm van,és össze is járunk,nem nagyon korlátoznak bennünket a kicsik(itt és ott alvós bulikat szervezünk).
2010. jan. 5. 09:46
 7/35 A kérdező kommentje:
és édestestvérek mert nagy a kor közöttük?
2010. jan. 5. 09:55
 8/35 anonim ***** válasza:
14%
Örizetben-őrizetben,ídőjárás-időjárás,vissza megyek-visszamegyek,szülökhöz-szülőkhöz,bujócskázik-bújócskázik,síkitozik-sikítozik, egyhangunak-egyhangúnak,fözni-főzni,barátöm-barátnőm,fiatalkor-fiatal kor,élmény düss-élménydús
2010. jan. 6. 21:19
 9/35 A kérdező kommentje:
OH bocsi nem voltam jó tanuló, de az életben megállom a helyem és ez a fontos számomra !!!!!!!!!!!!!
2010. jan. 6. 21:25
 10/35 anonim ***** válasza:
49%

21:19-es:Szánalmas vagy!!!!!

Máshol okoskodj, itt nem erre vagyunk kíváncsiak!

Köszike!

2010. jan. 6. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!