Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen "házi- örizetben" 3...

Milyen "házi- örizetben" 3 évig a babázni?

Figyelt kérdés

Én rengeteget foglalkozok a babával,olvasunk 20 mesekönyvböl egymás után,játékokat fogdosunk órákig,házimunka is elkszül estig.És minden nap kimegyünk levegözni ha az ídőjárás engedi.Szóval vissza megyek dedóba mert most ez a munkám.

De már hiányzik a kellemes kaland amit nem tudok magamnak csinálni házi-örizetben :D!!!

Szilveszterem is haloti torhoz hassonlitott olyan kedvetlen volt a bui.Ti hogy vagytok?

2010. jan. 5. 08:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
67%
Mi nagyon jól el vagyunk a kislányommal, főleg ha kertes házban laknánk és nem társasházban.Így a téli naok nagyon unalmasak a négy fal között.Persze megyünk ide oda, de télen nem sok a lehetőség.Már várjuk nagyon a tavaszt a 20 hónapos kicsimmel.:)
2010. jan. 6. 22:06
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Két gyermekem van,szeretek velük lenni,de..amikor 2 év körüliek lettek mindkettővel érezni kezdtem a bezártságot.Az elsővel vissza is mentem melózni,jó is volt úgy 3 hónapig amíg ki nem merültem./nagyon stresszes a melóm/

Most is érzem a bezártságot,met a kisebb már 2 múlt,de a nagyobb elsős,apa heti 6 napot dolgozik így nekem sok az elfoglaltságom.

Vágyódom dolgozni,de tudom,hogy csak a bajaimat szaporítanám vele...

Úgyhogy marad a :Mit főzzek?

Mondjad gyorsan mit reggelizel?

Hol a tornazsákod?

Ki pakolja össze a játékokat?

Apa kell-e neked ruhát vasalni?

2010. jan. 6. 22:08
 13/35 A kérdező kommentje:

ez jó !!! XD

+ megyek a postára a

boltba

otp-be

henteshez...

2010. jan. 6. 22:19
 14/35 anonim ***** válasza:
42%

A nagylányom 3, a kicsi pedig 1 éves.

Mindig is az volt a vágyam, hogy megtaláljam életem párját, gyermekeink legyenek.

Mindent megkaptam a Sorstól.

Boldog vagyok! Én jól érzem magam az édesanya szerepkörében, pedig elötte én is pörögtem, buliztam, éltem.

Számomra olyan visszataszító az a kifejezés, hogy "háziőrizet".

Akárcsak mint az "anyarabszolgaság".

"Dedó" a munkád?

"Halotti tor" volt a szilvesztered?

Szerinted mi a megoldás?

Azt olvasom ki a sorok között, hogy nem igazán vagy jóban önmagaddal. Az anyaszerep pedig igencsak messze áll tőled.

További jó akciós ruhavásárlást kívánok!

2010. jan. 6. 22:57
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

20 hóanpos a kilányom. Örökmozgó egy perc unalom sincs az életemben. Csodálatos dolog vele lenni, látni ahogy minden nap egyre okosabb és ügyesebb! Ha tehetném soha az életben nem mennék vissza dolgozni. Idegtépő stressz, a légör sem családias már mint régen volt. Egyszóal nem hiányzik semmi az életemből pedig én munkamániás voltam. Napi 16 órákat dolgoztam és csak a vasárnapom volt szabad. Hidd el így teljes az életem. Már előre utálom, hogy nemsokára ez már nem így lesz. De nem vagyunk egyformák. Viszont sajnállak, mert nem tudod élvezni az élet legnagyobb értelmét, örömét, ajándékát. Amit két szóban tudnék összefoglalni: Anyaság=gyermek!

Ha te ezt börtönként éled meg akkor inkább add be bölcsibe, oviba és menj dolgozni mert a hangulatod átragad a babára is és ez neki nem pozitív élmény hidd el.

2010. jan. 6. 23:10
 16/35 anonim ***** válasza:
60%
Újra én a 23,10-es. Elfelejtettem írni, hogy nekünk nincs senkink, így én nem tudom lepasszolni soha a kislányomat /nem is tenném/, és a párom pedig váltó műszakban dolgozik 12 órában. Tehát se éjjelem, se nappalom és színte mindíg egyedül vagyok a gyerkekkel. És így tökéletes az életem :) Kívánom, hogy ezeket az érzéseket te is tapasztald meg életed során.
2010. jan. 6. 23:30
 17/35 anonim ***** válasza:
26%
21:30! Nem tudod figyelmen kívül hagyni, muszáj kötekedned? Próbáld magad mással lekötni. Ja, és beszélj a magad nevében!!!
2010. jan. 7. 08:13
 18/35 anonim ***** válasza:
56%
4 és fél hónapos a kislányom,lehet,hogy még messze a vége,de én csak izgalmasabbnak érzem az életem.4 éve költöztem új városba,nem ismertem senkit.Miután megszületett a kislányom rengeteg anyukát megismertem,együtt járunk mindennap sétálni.Kész babakocsis felvonulás.Szilveszterkor fél 3ig fent voltam,mert vendégeket hívtunk,jól elbeszélgettünk.Én egyáltalán nem látom rabságnak.
2010. jan. 7. 08:35
 19/35 anonim ***** válasza:
56%
Nem értem miért kell megszólni azokat az anyukákat, akik be merik vallani, hogy igenis néha arra vágynak egy kisgyermek mellett, hogy kimozduljanak, bárhova, csak el otthonról. Nagyon felháborítónak tartom azt a hozzászólást, hogy azért, mert a kérdező így érzi magát, nem neki való az anyaszerep. Nem értem, miért kéne lemondani az addigi életéről bárkinek, csak mert anya lett. Persze, nyílván sokkal kevesebb a kimozdulási lehetőség, de nem hiszem, hogy egy gyermek, vagy több, azzal kell, hogy járjon, hogy vége mindennek, ami addig volt. Az Én kislányom 11 hónapos, 7 hónapos kora óta dolgozom újra, találtam mellé egy dadust nappalra, sőt, februártól már bölcsis lesz. Az Én melóm is kifejezetten stresszes (egy multinál dolgozom, felsővezető vagyok), de megtanultam másképp szervezni az életünket, egyáltalán nem vagyok kimerült, továbbra is minden megy, úgy, ahogy kell, ideértve a házimunkát is. Szerencsére férjem midnenből kiveszi a részét, sőt, kb. kéthetente még bulizni is eljutunk, mert van kire hagynunk a leányzót. Tehát, igen, megváltozott az életünk, de megtanultuk úgy szervezni a dolgainkat, hogy mindenre, amire akarjuk, jusson idő. Ezáltal, elkerültem azt is, hogy úgy érezzem magam, mint szegény kérdező. Úgyhogy ne csüggedj, teljesen normális, amit érzel, Én pont azokat a nőket tartom kissé "furcsának", akiknek kitölti az életüket csak az anyaság, és nincs igényük egy kicsit sem arra, hogy más is legyen az életükben. Szóval, teljesen együttérzek Veled. Privi?
2010. jan. 7. 08:39
 20/35 anonim ***** válasza:
43%
Ja, utolsó vagyok, mielőtt még valaki ezzel jönne, kislányom teljesen kiegyensúlyozott, boldog, jó evő és jó alvó baba, nyitott mindenre, mindenkire. Úgy gondolom, hogy ezen erős ősbizalom kialakulásának a világ felé pont az az oka, hogy úgy neveljük, ahogy neveljük.
2010. jan. 7. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!