A modern kor anyukája császárral szül, nem várja meg a 6hetet az összebújáshoz, sem a sporthoz, kevés ideig szoptat, nem ül otthon, hanem mászkál. Mire alapozták ezt?
Ezt olvastam a modern kor anyukájáról, csak nem értem, mire alapozták ezt a kijelentést. Elveszik a gyermekágy, minden szabályt felrúgnak, amit elvileg nem lehet már azt is lehet.
Nem "kényeskednek", nincs gyermekágy, ha lefizetem az orvost mehet a császár, mert tudjátok ki fog vajúdni meg szétrepedni. Már a szülés után rohangálnak a hetes babákkal ide-oda, mondván hogy fog a fene otthon "rohadni" 6 hétig, szoptatás is "ősanyás", max. pár hónap alatt letudva...
Tényleg e felé haladunk? Mert én ezt nem nagyon értem? Pár év múlva a következő generáció anyukái tényleg ilyenek lesznek?
Te is olvasd el a valaszomat, arra reagáltam, hogy nem tartod helyesnek az együtt alvást, mert te, meg gyereked stb. is külön alszik.
Én sem tartom helyesnek, de leszálltam a magas lóról, mikor úgy hozta az élet.
És köszönöm a segítséget az értelmezéshez, de szerintem jól értelmeztem, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!