Ti mibe tarjátok otthon a lisztet, cukrot? Modern megoldásra gondolok
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 11:59
1/11 anonim válasza:
Nem modern megoldás, de én díszes fémdobozokban tárolom.
3/11 anonim válasza:
A fémdoboz megrozsdásodik,ha víz vagy pára éri....egyébként én is kiváncsi vagyok arra,h ki miben tartja!
4/11 anonim válasza:
Utolsó válaszolót cáfolnám. Vannak még a nagymamámtól örökölt fémdobozaim, amiknek azon kívül, hogy kicsit kopottak és horpadtak semmi bajuk nincsen, egyetlen rozsdafolt sem ütközött ki raktuk.
5/11 anonim válasza:
cukrot a gyerek régi tejitalos dobozában, műanyag tető, fém doboz, lisztet meg tupperes edényben.
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Kerámiatárolóban a lisztet, a cukrot pedig színes üvegben.
8/11 Penszy válasza:
én is tupperes ,bocimintás tárolóban
9/11 A kérdező kommentje:
Engem is olyan érdekelne amibe legalább belefér egy kg
2012. dec. 28. 17:32
10/11 anonim válasza:
Régi nagy konzerves doboz, meg kakaós doboz, meg hasonlók. De amúgy szerintem tökmindegy, csak legyen zárható és férjen bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!