Mit tegyek? , Panelban lakok, horkolnak a szobám alatt és nem tudok aludni.
Menj el fizikai munkát végezni és az ágyúdörgésre sem kelsz fel. ,de ha még 1 sört rádobsz erre,akkor atombomba is robbanhat az ágyad mellett.
ne az álmatlanságod miatt keress más okot !
Persze:
Ha sok pénzed van vehetsz egy kertes házat.
VAGY fogadd el a társasházak együtt élés szabályait !
az nem szabály, hogy köteles vagyok a horkolást elviselni :D
csak épp nem tehetek ellene semmit. aki horkol úgyse fog orvoshoz menni. majd ha kikapsz egy olyan szomszédot, aki éjjel jár haza, akkor kezd mosni, ordítva telefonálni és a bútorokat húzogatni, imádni fogod a kis horkolósat :)
Ez érdekes...tudtam, hogy a panelban valamivel jobban terjednek a zajok de ennyire? Iszonyatosan horkolhat az illető.
Azt nem lehet, hogy átrendezed a szobád, máshová teszed az ágyat és egy kicsit távolabb leszel a zajforrástól?
Hány szobád van? Másikba nem tudsz átmenni?
Egyébként füldugóból is van sokféle egy időben én is használtam mert volt egy nagyothalló, éjjeli bagoly szomszédom. Én a viaszosat használtam az nagyon szépen kizárta a zajokat.
Már beszéltem az illetővel, de nemsok haszna volt.
A másik szoba sajnos nem megoldható.
Köszi a válaszokat.
Szerencsétlen nem tehet arról, hogy horkol.
De talán egy kis elégtétel, ha te meg hangosan szexelsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!