Külterületen vagy tanyán élők! Nektek milyen internet van otthon, ha van? Vezetékes, mobil stik-es, telefonon van vagy mikrohullámú esetleg műholdas?
Szerintem leírtam mindent :-)
Nekünk mikrohullámú van,szerintem tökéletes.Nem lakunk messze a várostól,ahonnan a jelet kapjuk.Régebben mobil stik-es net volt,az is jól működött.Filmet nem nézünk neten csak böngészésre,levelezésre használjuk.
Kérdésem pusztán érdeklődés szintű,szerintem sokat fejlődött a világ ilyen téren.
Én mobilinternetet használok (Vodafone) wifi hotspottal és laptoppal.
Mikrohullámú itt nem elérhető, mert egy erdő leárnyékol és így nincs rálátás, plusz 4 km-re van az adó, a műholdas internet pedig nagyon drága. Egyéb lehetőség nincs.
Bedugóssal kezdtük itt de gyorsan leamortizálódott így azért nem jött be. :)
Most mikrós lett ahol többet vagyok, aránylag kiépült nem is 1 szolgáltató ad és korlátlan, jó a rálátás így baj nem hiszem, hogy lesz vele. (Itt vagyok jobban, elég sok mindenünk itt van, a belterületi vityillónál hely nincs jelenleg ezeknek, itthagyni nem lehet!!!)
Belterületen adsl van, az azért biztosabb.
Előtte (ugyanott) egy másik mikróssal próbálkoztunk de azt nagyon leárnyékolta egy dzsumbuj (nagy fák) így az nem sokáig működött, meg akkor még nem nagyon konyítottunk a dologhoz mert eleve az adsl-el kellett volna kezdeni mivel az ott volt.
Szerintem sem rossz a mikrós, estefelé lassul be jobban mikor többen rajta vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!