Mi a babád szépséghibája? Őszintén!

Párdon, de nem kellene kioktatni!
Én leírtam a véleményemet, hiszen ez az oldal arra való.

Az én kisfiamon nincs semmi "hiba". És őszintén írom, még így anonim is. Nagyon arányos, gyönyörű gyerek, mint a szülei.:) Amúgy meg a gyerekek szépek, aranyosak. Láttam már olyan kisfiút, aki csúnyácska volt, de már ettől volt aranyos, ha értitek mire gondolok.:)
Offom: Szinte nincs olyan kérdés, amin ne veszne össze valaki. Még így anonim is! Mi lenne az életben? Verekedés? Könyörgöm, nincs min levezetni az energiákat?;)

szep az en lanyom is, de olyan bamban tud nezni amikor elmereng neha. olyan mint amikor lefagy a Windows :))
a szemei nem nagyok es mikor bambul, akkor kilatszik alul a szeme feherje (nemtom mennyire ertheto). olyan furan nez ki es olyankor nem teccik nekem.

Én atomfizikus vagyok, azonkívül MTA-tag, és nekem tetszik a kérdés. (Régebben én is agysebész voltam, de nem láttam benne kihívást... ) Na, jó:
Szülésnél az én kisfiamnak is deformálódott picit a feje, szintén késő volt már a császárhoz. Most fél éves, és még alig van haja, tehát látszik, hogy nem egyenletes a buksija, + a füle is eláll, de gyönyörűszép arca, szeme van, és nagyon formás a pici teste!

Ha tanultál volna eleget, most tényleg az lehetnél, amiket leírtál, viszont így garasoskodhatsz a gyesedből.
Egy gyerekpszichológus

Úristen! Egy gyermekekkel foglakozó pszichológus értelmesebb, mint hogy ide írogasson hülyeségeket. De érdekes, hogy a "gyerekorvos" és "gyerekpszichológus" is 73%-ban hasznos válaszokat ad... Bocs az offért, de annyira szánalmasak az anonim "orvosok...??? "
gy előző válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!