Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a babád szépséghibája?...

Mi a babád szépséghibája? Őszintén!

Figyelt kérdés
Az én 1 éves kisfiamnak picit eláll a füle, még ritkás a haja, és icipicit néha kancsal is. :)
2009. dec. 17. 13:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
0%

Párdon, de nem kellene kioktatni!

Én leírtam a véleményemet, hiszen ez az oldal arra való.

2009. dec. 28. 19:33
 52/70 anonim ***** válasza:
80%
Ja persze gyerekorvos én meg agysebész vagyok.Anonim oldal mindenki az lehet ami akar.
2009. dec. 28. 20:12
 53/70 anonim ***** válasza:
47%

Az én kisfiamon nincs semmi "hiba". És őszintén írom, még így anonim is. Nagyon arányos, gyönyörű gyerek, mint a szülei.:) Amúgy meg a gyerekek szépek, aranyosak. Láttam már olyan kisfiút, aki csúnyácska volt, de már ettől volt aranyos, ha értitek mire gondolok.:)

Offom: Szinte nincs olyan kérdés, amin ne veszne össze valaki. Még így anonim is! Mi lenne az életben? Verekedés? Könyörgöm, nincs min levezetni az energiákat?;)

2009. dec. 28. 21:21
 54/70 anonim ***** válasza:
47%
11 hónapos a kislányom. Még nem találtam rajta szépséghibát (és nem azért mert elfogult vagyok). Se bőrhiba, se görbe láb, se elálló fül. Az arca meg -mások szerint is- gyönyörű. Az apukája majdnem 2 méter magas, a gyerek is szép hosszú és formás. Szerencsések vagyunk, hogy a jó egészsége mellett szép is.
2009. dec. 28. 22:00
 55/70 anonim ***** válasza:
76%

szep az en lanyom is, de olyan bamban tud nezni amikor elmereng neha. olyan mint amikor lefagy a Windows :))

a szemei nem nagyok es mikor bambul, akkor kilatszik alul a szeme feherje (nemtom mennyire ertheto). olyan furan nez ki es olyankor nem teccik nekem.

2009. dec. 28. 23:40
 56/70 anonim ***** válasza:
93%

Én atomfizikus vagyok, azonkívül MTA-tag, és nekem tetszik a kérdés. (Régebben én is agysebész voltam, de nem láttam benne kihívást... ) Na, jó:

Szülésnél az én kisfiamnak is deformálódott picit a feje, szintén késő volt már a császárhoz. Most fél éves, és még alig van haja, tehát látszik, hogy nem egyenletes a buksija, + a füle is eláll, de gyönyörűszép arca, szeme van, és nagyon formás a pici teste!

2009. dec. 29. 00:04
 57/70 anonim ***** válasza:
0%

Ha tanultál volna eleget, most tényleg az lehetnél, amiket leírtál, viszont így garasoskodhatsz a gyesedből.

Egy gyerekpszichológus

2009. dec. 29. 08:35
 58/70 anonim ***** válasza:
64%
Bocs de nemigen garasoskodok:-))))
2009. dec. 29. 10:19
 59/70 anonim ***** válasza:
0%
Nemigen? Vagy igen, vagy nem!!!!
2009. dec. 29. 15:52
 60/70 anonim ***** válasza:
80%

Úristen! Egy gyermekekkel foglakozó pszichológus értelmesebb, mint hogy ide írogasson hülyeségeket. De érdekes, hogy a "gyerekorvos" és "gyerekpszichológus" is 73%-ban hasznos válaszokat ad... Bocs az offért, de annyira szánalmasak az anonim "orvosok...??? "

gy előző válaszoló.

2009. dec. 29. 19:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!