Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a babád egész nap nyűgös,...

Ha a babád egész nap nyűgös, és semmi nem jó neki, akkor sajnálod, vagy haragszol rá/idegesít kicsit? Őszintén!

Figyelt kérdés
:)
2011. aug. 2. 11:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ én mennyire vagyok aznap nyűgös. Ha éppen jó napom van, akkor nem idegesít az állandó nyöszörgés, de ha rossz napom van, akkor legszívesebben elmenekülnék egy lakatlan szigetre. De a lányomat nagyon szeretem és ha haragudnék rá, mert nyűgös, akkor tuti lelkiismeret furdalásom lenne.

De elismerem az egész napos nyöszörgés, nyűgösség nagyon sok energiát von el tőlem, és olyankor nem szoktam magamat túlzottan boldognak érezni...

2011. aug. 2. 11:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Van amikor idegesít egy kicsit, de ezen megpróbálok nagyon gyorsan túl lendülni, ezután megpróbálom lefoglalni valamivel.
2011. aug. 2. 11:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egész nap nyűgös, és estére már én is elfáradok, és mindezek után a férjem, akinek kisebb a türelme, mint nekem, kérdezgeti, hogy mi a baja, pedig én sem tudom, szimplán rossz napja van a babónak...hát olyankor már eléggé ideges tudok lenni. Ilyenkor vagy átveszi a férjem, vagy lemosom az arcom, lehiggadok kicsit és kihúzom még estig, akkor nagy alvás, hogy másnapra új erővel lehessen kezdeni a dolgokat.
2011. aug. 2. 12:00
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Először sajnálom, és megpróbálok mindent, aztán még jobban sajnálom, és dédelgetném, de nem hagyja, aztán haragszom rá, végül elszégyellem magam, és ismét nagyon sajnálom.:) Ebben a sorrendben.:)))
2011. aug. 2. 12:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem is attól függ milyen a hangulatom..Ha jó napom van akkor szinte egész nap próbálom nyugtatni,lefoglalni még ha nincs is ínyére a dolog.Ha nincs jó napom és a férjem itthon van akkor rábízom és elmegyek vásárolni,az megnyugtat és utána már nem zavar a nyüsszögése.
2011. aug. 2. 12:01
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
én öszinte leszek, ha már nagyon nem birom, beteszem a járokába 5 percre kap egy kekszet én meg kimegyek egy cigire, ezután feltöltödöm és játszunk, de ha sok dolgom van otthon, megprobálom részletekben elvégezni, de ha én is rosszul vagyok, beteg, ö meg csak nyügös, az a legrosszabb kombinácio. most egy éves, már nem haragszom rá, inkább az dühit hogy itt van anyos alattunk de egy percre se jön fel egész nap, hogy kicsit lefoglalja, ha én nem viszem le, nem is nézi meg..
2011. aug. 2. 12:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Én megmondom őszintén néha már teljesen kiborulok, amikor egész nap hisztizik, és semmi nem jó neki. Volt olyan, hogy a végén már együtt sírtunk.
2011. aug. 2. 12:07
 8/12 anonim ***** válasza:
is és is/is
2011. aug. 2. 12:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem idegesít az órákig tartó nyüszögés, mikor bármit próbálok vele játszani és semmi sem jó. Na mikor betelik a pohár, kimegyünk az segít, ott már általában abbahagyja.
2011. aug. 2. 12:34
 10/12 anonim ***** válasza:
én nagyon sajnálom, mert az én babám egy áldott jó kisbaba, szóval ha nyűgös, akkor tutira valami baja van és én vagyok a rossz anya, mert nem tudok rövid időn belül rájönni, hogy mi nem tetszik neki:( Csak úgy nem szokott nyöszörögni, nyűgölődni.
2011. aug. 2. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!