Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a babád egész nap nyűgös,...

Ha a babád egész nap nyűgös, és semmi nem jó neki, akkor sajnálod, vagy haragszol rá/idegesít kicsit? Őszintén!

Figyelt kérdés
:)
2011. aug. 2. 11:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó kérdés, már sokszor gondolkodtam ezen, hogy ha idegesít, akkor rossz anya vagyok -e, és vajon más is érez -e néha hasonlót! Hangulatfüggő, ugyan nagyon jó baba, de vannak olyan napok, amikor semmi nem jó, nem akar enni, aludni, nem érdeklik a játékok, ha felveszem az a baj, ha leteszem az, szóval, igen, ha én sem vagyok éppen kipihent, akkor néha tudok ideges lenni, aztán pedig nagyon szégyellem magam. És már én is sírtam vele együtt.. Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül:)!
2011. aug. 2. 15:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Eszembe jut az előzőeket olvasva, amikor pár héttel ezelőtt arra jött haza a párom késő este, hogy ülök az ágy szélén, ráz a zokogás, a könnyeim meg folynak az órák óta torkaszakadtából üvöltő babámra...Már nem tudtam semmit csinálni vele, csak ringattam, és bőgtünk együtt. Ő ki tudja, miért, én meg a sajnálattól, kimerültségtől, tehetetlenségtől.
2011. aug. 2. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!