Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most tényleg őszintén! Mennyit...

Most tényleg őszintén! Mennyit van tv előtt 2-3éves gyereketek?

Figyelt kérdés
vannak olyan napok hogy be sincs kapcsolva de van hogy azt veszem észre nap végén hogy alig foglalkoztam vele és egész nap ment.Az szar érzés és utálom magam érte.De nem tudok minden nap maximálisan foglalkozni vele úgy ahogy szeretném.Nálatok hogy van ez?
2011. aug. 22. 22:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk szinte sosem megy, mert a 2 éves fiamat egyáltalán nem köti le. Néha jó lenne, ha legalább negyed órát nézné, és addig mást is tudnék itthon csinálni, de ő inkább mesekönyv és építőkocka rajongó:) Mondjuk örülök neki:)
2011. aug. 22. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Keresztlányom 2és fél. Egyáltalán nem köti le a tv, amikor ebéd után lefekszünk aludni, néha kéri, hogy kapcsoljuk be a mesét.
2011. aug. 22. 22:07
 3/11 anonim ***** válasza:

Nálunk bekapcsoltatja, nézi egy darabig, aztán játszik ezzel-azzal. Ha van vmi olyan mese, amit szeret, akkor leül nézni.

Nem tudom sajnos a 21. században kiküszöbölni, hogy érdekelje a tv....(egyébként a laptop is....)

2011. aug. 22. 22:08
 4/11 A kérdező kommentje:
az nálunk is megy de a fiam nagy vonat rajongó.ha úgy alakul akkor vonatos mesét néz meg mickey egér játszóterét.Ezeket szereti.De a fa vonat meg,újság amibe vonat van meg a vonatos ruhái a kedvencei.
2011. aug. 22. 22:09
 5/11 A kérdező kommentje:
a fiam reggel bekapcsolja a playhouse disney-t azt nézi fél órát ez idő alatt pont magamhoztérek ő meg tejcsit iszik.utánna csak 3 körül megint ugyan azt.ez az átlag.
2011. aug. 22. 22:11
 6/11 anonim ***** válasza:
mi leginkább a duck tv-t nézzük. Meg néha a minimaxot, mert 1-2 mese van rajta, ami leköti. De most őszintén, amíg felkelek, felöltözök, bedobom a kis kávémat (ez kb. 15-20 perc) nem "érdemlek" meg ennyi nyugit?? Nem egész nap ül előtte, nem is köti le. Az enyém 1bként az autókért rajong :)
2011. aug. 22. 22:15
 7/11 anonim ***** válasza:
2,5 éves múlt 2 hónappal. Kb. napi kétszer fél óra-egy óra időtartam között. Ő maga kéri, és Dóra a felfedező a nagy kedvenc. Amiből már egy csomó angol szót és mondatot el is sajátított :)
2011. aug. 23. 00:29
 8/11 anonim ***** válasza:
3.5 évesem 1-2 órát nézi reggel illetve délelőtt. Őszintén. Nem dicsekszem vele másnak.
2011. aug. 23. 01:02
 9/11 anonim ***** válasza:
2és fél évesem rengeteg tv-t néz:( most született kistesó és szerintem ebbe menekül szegénykém,napi 3órát tuti nézi mig etetem a kicsit dóra meg thomas függő! szégyellem magam miatta:(
2011. aug. 23. 07:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Kislányom még csak 13,5 hónapos de imádja az Elmot és a Szezám utcát. Ő kéri h tegyük be neki (hozza a dvd-t vagy mutogat a tv-re és leül a fotelba és várja a mesét). Reggel és délután mindig megnéz egy-egy epizódot. Más nem érdekli a tv-ben, de ezt az Elmot szépen végignézi.
2011. aug. 23. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!