Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a babád szépséghibája?...

Mi a babád szépséghibája? Őszintén!

Figyelt kérdés
Az én 1 éves kisfiamnak picit eláll a füle, még ritkás a haja, és icipicit néha kancsal is. :)
2009. dec. 17. 13:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
65%
kár hogy nem lehet képet beszúrni ide a "tökéletes" babákról :))
2009. dec. 28. 13:06
 32/70 anonim ***** válasza:
33%
Hiaba torom a fejem en sem talalok semmi szepseghibat a 11 honapos kislanyomban.Egy nagyon gyonyoru kislany.
2009. dec. 28. 13:11
 33/70 anonim ***** válasza:
78%
bizony kár.más már nem biztos,hogy olyan szépnek látja.én bevállalom,hogy lepontozom ezeket az anyukákat.nem ez volt a kérdés,és irigy se vagyok,de nem kérkedem a tökélesetes babámmal.engem is le lehet pontozni,semmit nem jelent.
2009. dec. 28. 13:12
 34/70 anonim ***** válasza:
93%

ÓÓ tökéletes gyerekek tömkelege :))) de én úgysi tudom hogy az anyaság mondatja velük:) Végülis kinek a szemében legyen tökéletes még a legcsúnyább ember is ha nem az édesanyjáéban?

Azért én is látom (mert van szemem) hogy nem az én gyerkőceim a legszebbek a földön :)

A kislányomnak duci a feje (persze még kisbaba) és nagy krumpli orrot örökölt tőlem :))

A kisfiamnak a lábfeje, lábujjai nem túl szépek (apájától örökölte) és rövidek a kis lábai :) Valamint neki is konnektor orra van :) De attól még szeretem őket nyilván :)

2009. dec. 28. 13:24
 35/70 anonim ***** válasza:
100%
Lányomnak is kicsit eláll a füle.
2009. dec. 28. 13:29
 36/70 anonim ***** válasza:
100%
Lekanyarodott szaj amikor komoly, ossze-vissza allo haj egyebkent szerintem mindenkibe van egy kis szepseghiba de nekem igy a legszebb a lanyom.
2009. dec. 28. 13:32
 37/70 anonim ***** válasza:
100%

amit nem így képzeltem: 21 hónapos pici fiam szemei elég kicsik (bár csak az én babaszemeimhez képest, az apjáét örökölte), elég ritkás még a haja, és kiskacsaszőke, ezért látszanak a fején az erek és a csontok találkozásai, amikor nagyon rövidre nyírjuk a haját. Meg hiányolom belőle a göndörséget :D

amit pedig imádok a külsejében: a testfelépítése tökéletesen arányos, inkább magas-vékony alkat, de vannak kis hurkái :), égszínkék mosolygós szemek, állandóan csicsergő, piros, csókos, nevető száj, hófehér bőr, pirospozsgás pofi, szabályos fogak (ez meglepett, magunkból kiindulva:)) deniszakomiszos összhatás :)))

Tök vicces, mindenki odaírta, hogy "de azért én imádom őt és gyönyörű baba" ez a mondat leírás nélkül is nyilvánvaló, azt hiszem mi szülők ezt jól tudjuk :)))

2009. dec. 28. 14:02
 38/70 anonim ***** válasza:
1%

Te nagyon unatkozhatsz, kedves kérdező. Hogy lehet ilyen pihentagyú kérdést kitalálni!!!!!

Nem beszélve a válaszadókkal!

Időmet nem vesztegetném erre.

2009. dec. 28. 14:08
 39/70 anonim ***** válasza:
94%
Akkor miert nem fekszel le?
2009. dec. 28. 14:34
 40/70 anonim ***** válasza:
95%

14:08, úgy tűnik, mégis vesztegetted.

Az enyémnek ekcémaszerű dolog van a szemöldökén. Remélem, minél hamarabb elmúlik.

2009. dec. 28. 14:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!