Mi a babád szépséghibája? Őszintén!

ÓÓ tökéletes gyerekek tömkelege :))) de én úgysi tudom hogy az anyaság mondatja velük:) Végülis kinek a szemében legyen tökéletes még a legcsúnyább ember is ha nem az édesanyjáéban?
Azért én is látom (mert van szemem) hogy nem az én gyerkőceim a legszebbek a földön :)
A kislányomnak duci a feje (persze még kisbaba) és nagy krumpli orrot örökölt tőlem :))
A kisfiamnak a lábfeje, lábujjai nem túl szépek (apájától örökölte) és rövidek a kis lábai :) Valamint neki is konnektor orra van :) De attól még szeretem őket nyilván :)

amit nem így képzeltem: 21 hónapos pici fiam szemei elég kicsik (bár csak az én babaszemeimhez képest, az apjáét örökölte), elég ritkás még a haja, és kiskacsaszőke, ezért látszanak a fején az erek és a csontok találkozásai, amikor nagyon rövidre nyírjuk a haját. Meg hiányolom belőle a göndörséget :D
amit pedig imádok a külsejében: a testfelépítése tökéletesen arányos, inkább magas-vékony alkat, de vannak kis hurkái :), égszínkék mosolygós szemek, állandóan csicsergő, piros, csókos, nevető száj, hófehér bőr, pirospozsgás pofi, szabályos fogak (ez meglepett, magunkból kiindulva:)) deniszakomiszos összhatás :)))
Tök vicces, mindenki odaírta, hogy "de azért én imádom őt és gyönyörű baba" ez a mondat leírás nélkül is nyilvánvaló, azt hiszem mi szülők ezt jól tudjuk :)))

Te nagyon unatkozhatsz, kedves kérdező. Hogy lehet ilyen pihentagyú kérdést kitalálni!!!!!
Nem beszélve a válaszadókkal!
Időmet nem vesztegetném erre.

14:08, úgy tűnik, mégis vesztegetted.
Az enyémnek ekcémaszerű dolog van a szemöldökén. Remélem, minél hamarabb elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!