Mi a babád szépséghibája? Őszintén!
A fiamnak hézagosak a fogai,mint a dédijének,de én szeretem,nekem Ő a legszebb és kis cápafogúnak hívom;)
2009. dec. 17. 19:34
Kisfiam feneke fölött a bőr még a pocimban nem jól forrt össze(úgy magyarázta az orvos, hogy olyan mintha egy bőrkesztyűből kihúzod a kezed és bent maradnak az ujjak)na szóval van ott neki egy villáskulcs, és az orra fölött van egy kék erecske, és mindemelett GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ!!!
1 éves
ÜDV
2009. dec. 17. 20:46
Kedves Kérdező! Bocs az offért! Az én kisfiam arcán is látszanak a hajszálerek, és először a doki vette észre, és azt mondta, hogy ezt csak 5 éves kora után lehet eltűntetni, gondolom sebészeti beavatkozással. Én nem látom ezt akkora bajnak, hogy ezért kés alá fektessem a gyereket, de tény, hogy látszik. Nálatok mondtak erre valamit? Mitől lehet ez? És nem lehet, hogy elmúlik magától?
2009. dec. 17. 21:35
Csak azt nem értem miért kell azt lepontozni, aki azt írta, hogy nem talál benne hibát. Nem tehetek arról, hogy nincs kiálló füle, nem kopasz, nem cirkuszkerítés van a foga helyén, én nem tűzfoltos sehol.
2009. dec. 17. 21:48
Borzaszto rondak a fogai :)
Hatalmas mosolyszunet van koztuk, de remelem a maradando fogai szebbek lesznek.
2009. dec. 18. 10:08
26/70 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nekünk a hajszálérre azt mondták, genetika. Unokatestvérének is van, ő 3 éves, már alig látszik. :)
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom miért kellett lepontozni azokat az anyukákat akik azt írták nem találnak hibát a babáikban?
2009. dec. 18. 13:39
28/70 A kérdező kommentje:
Hali, nem én pontoztam! Grat. minden gyönyörű babához! :)
Talán azért pontozták le a szóbanforgó válaszokat, mert nem az volt a kérdés, hogy tökéletes-e a gyereked, hanem, hogy mi a szépséghibája. Az, akinek a gyerekének nincs szépséghibája nyugodtan figyelmenkívül hagyhatta volna ezt a kérdést, mert nem neki szól.
Én nem pontoztam.
2009. dec. 18. 20:05
Az en kislanyom hosszu fekete hajjal szuletett es most hullik neki mar csak a feje bubjan van egy tincs,olyan mint egy orangutan bebi,egyebkent az egyik fuleben a lyuk kisebb mint a masikban de ettol fuggetlenul jol hall,pedig megijedtem az elejen.Azt akit lepontoztak azert tettek gondolom mert nem a kerdesre felelt.Persze minden gyermek szep a maga modjan,foleg a szuloknek.
2009. dec. 28. 13:05
Kapcsolódó kérdések: